Toplu olarak R32 spoiler almak isteyenler

Başlatan byturel, 31 Ekim 2011, 13:51:57

« önceki - sonraki »

byturel

Geçenlerde bir arkadaşımız toplu olarak R32 spoileri almak isteyen varsa isteyen olursa yazalım. Topluca alırız demişti. Ben dahil olmak üzere almak isteyen varsa lütfen burada belirtelim. Ben kendim satmıyorum. Bende almak istiyorum. Orjinal bir R 32 spoileri. Getirtebilecek yada orjinale çok yakın ürün varsa burada belirtsin bizde alalım.

Ne Dersiniz? Fikirlerinizi alalım lütfen.
"İnsanın kazandığı paradan değil, paranın kazandığı insandan korkulur." Mareşal Fevzi ÇAKMAK.

byturel

yanılmıyorsam Gani arkadaş'ın sattığı ürünlerden alanlar çok memnundu. Gani'den bu konu ile ilgili yardım isteyeceğiz.
"İnsanın kazandığı paradan değil, paranın kazandığı insandan korkulur." Mareşal Fevzi ÇAKMAK.

umut_mk4

usta fiyat uçuk degilse beni listeye ekle ^-^
2015 1.4 125ps highline

deli_kan57

#3
yav arkadaşlar öyle topluca alalım felen diyorsunuzda ya bizim ayrıcalığımız ayaklar altına alınıyor bilesiniz.  :'(  Ã¶zellikle istanbul-esenler ve civarı görmeyeyim,aracı üzerine sürerim hiç acımam.  >:(  alıcak arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun inşaALLAH. gerçekten mükemmel bir görüntüsü var..  :sevgi:  :sevgi:  :sevgi:

Sesizlik

Yettim.+1 diyorum.Listeye benide alın.Önemli bi aksilik olmaz ise direk alacam.
Gani kardeşin açmış olduğu sayfada bi kaç arkadaş daha vardı.Ürün gelince mutlaka bilgilendirme yapılması gerekiyor hem bizim için hemde bu kişiler için.
Bide ganiden daha önce spoyler alıp memnun kalan kişileri de referans alırsak.
Gani bekliyoruz. :)R32 spoyler gelsin takalım artık.Yazın komple boyaya girme ihtimalim var.Bekliyoruz.

byturel

Gani arkadaşın haberi yok sanırım bilgilendirelim pm atalım isterseniz.
"İnsanın kazandığı paradan değil, paranın kazandığı insandan korkulur." Mareşal Fevzi ÇAKMAK.


emreyazici

-06YBV34 1997 Golf 3 1.6 Sportline- Seni unutmayacağım...

freegane

arkadaşlar inanın sizi anlıyorum ancak çok acele ediyorsunuz bence :) benim getirttiğim ürünler tamamen yasal yöntemlerl ülkeye giriş yapıyor,bu ürünü ben kendim ithalat ürünlerim ile birlikte getirttiğim zaman ki satış fiyatı 140-150 lira arası olacaktır. Ancak özel siparişle geleceği zaman fiyat çok daha artar,bunun nedeni sabit bir gider olması ve o giderin ürün başı adete yansıması. Örneğin ben bu üründen 500 tane getirtsem size 100-120 lira arası bir rakama sunabilirim ama 10 tane getirtirsem bunun fiyatı 180-200 lira arası olur :( zaten bugün siparişi toplamaya başlasanız bayram falan girecek araya kesin listenin hazır olması aralığı bulur,ocak ayında ise ben sipariş geçmeyi planlıyorum yani süre 1 ay kadar farkedecek. Şu an bir kaç servis ve kaportacı ile görüşüyorum,örnek ürünler geliyor BMW ile ilgili parçalar. Türkiye'de satılan M-Tech tamponların kalitesizliğinden şikayet var benim Türkiye'de satışını yaptığım firmanın örnekleri beğenilir fiyatta da anlaşılır ise bu süreç hızlanabilir :)

aykuttuncer

#9
gani abi sana cok guvenıyorum hıc tanımadıgım gormedıgım halde yazdıkların ve sahıt olduklarım kadarıyla :) ucuza getırebılsende sendn bı  arac alsam:D dırek

myhir

+1 usta gelınce haberdar et seklımız degıssınbeklıyoruz dort bes gozle

byturel

#11
Gani... listeyi hazırlayın. Herkes kesin aldırtacaksa bir gün önceden havale yapar liste sayısı kesinleşir. Sahibinden.com veya gittigidiyor.com aracılığı ile mesala hesap açarsın. Hem güvenmeyen arkadaşlar varsa onlarında güvenleri rahat olur. Artık getirrrr  :D GANİİİİİİ  :D spoylersiz gitmio bu araba :)
"İnsanın kazandığı paradan değil, paranın kazandığı insandan korkulur." Mareşal Fevzi ÇAKMAK.

mussel

#12
Bekliyorum,takip. :tamamdir
03.06.2005

cybertronics

Daha iyisi yine bir VAG'dır