SAMSUN VWTR.NET 30 EKİM 2011 BULUŞMASI

Başlatan cabrio63, 31 Ekim 2011, 00:35:24

« önceki - sonraki »

cabrio63

Alıntı yapılan: GTİ MEHMET - 05 Kasım 2011, 23:02:51
tüM KaLbİmİzLe Abİcİmm SaYgIlAr.)  BuDa GüZeL bİr BuLuŞmA oLdU bEn BeĞeNdİm ÇoK BiZi ;D...
mehmetim bi de kırmızı bi corrado vardı onuda çağarıcam bi dahakine bi de bi sürü scirocco var onlarıda alıp benim cabrio yuda çalıştırısak bi de hava güzel olursa kamp bile kurarız vallahi  :D  :D ;D

emrah_akkas

Abi R32'ye bittim ya dehşet bir araç... (allah nazardan saklasın)
Binmeden ölürsem gözüm açık gider...

odyseuss

maşallah samsun çok güzel bir buluşma yapmışsınız. Araçlar da harika görünüyor.
Umarım sonra ki buluşmalar daha fazla  vw sevdalısı bir araya gelir.
MK4 R32 sahibi arkadaşı da tebrik ederim. Bu araçlar TR de en değerli mücevherden bile daha nadir ve kıymetli.  :sevgi:

VW Sakarya Facebook Sayfası

htmetin

Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

west_55

Yaz döneminde atakumda ki patron veya passha kafeyi kapatalım :)

5ani5 mk2

hemşerilerimm toplanmışş:) kısmet olursa bence yazı gellcem sizlerelde tanışşmak isterimm:) R32 SC çok TEhlikelii:)
Exclusive Garage

cabrio63

kafe kapatacak kadar çok olurmuyuz bilmem ama samsun da buluşma yapacak çoook yer var  :)

west_55

Alıntı yapılan: cabrio63 - 19 Kasım 2011, 14:12:03
kafe kapatacak kadar çok olurmuyuz bilmem ama samsun da buluşma yapacak çoook yer var  :)

Bilmez miyim. Samsun'a her yıl gelirim ve gelirgelmez hemen amisos tepesine çay içmeye giderim, ondan sonra akrabaların yanına giderim.

Övünmek gibi olmasın ama bir başkadır benim memleketim  :)

GTİ MEHMET

herkezi bekliyoruz YAZ KIŞ FARK ETMEZ MK SEWGİSİ BİZDE BAŞKADIRR DİMİİ CİHAN ABİMM:))

vw_golf_mk2

Cesaretin yoksa; Seyret ;)

ALPER.

siyah beyaz fotoları görünce replikadır heralde dedim

harbi gerçekmiş, r32ye saygılar