Polo için jant konusunda yardım...KARAR VERİLDİ !!!

Başlatan by_burak, 28 Ekim 2011, 13:29:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

white quattro

Alıntı yapılan: AG0463 - 30 Ekim 2011, 02:12:09
aynı kafadayız senle ya :D kafam da hangi jantlar varsa onları soyluyosun. ne düşünüyosam onu soyluyosun =)) arabalarmız da aynı renk yoksa, yoksa biz, yoksa biz kardeşmiyiz?  :o  ;D ;D

:D  :D  :D

Kendi aracımda bu jantlardan takıcam inş..
tabi 19 olacak + 1.5 cm spacer şart yoksa jantlar içerde kalıyor...
canavar olacak canavarrr
quattro

ReDDeviL

bencede boavista stock jantlarına benziyor değiştirmek gereksiz olur
ADK

AG0463

Alıntı yapılan: white quattro - 30 Ekim 2011, 22:18:37
:D  :D  :D

Kendi aracımda bu jantlardan takıcam inş..
tabi 19 olacak + 1.5 cm spacer şart yoksa jantlar içerde kalıyor...
canavar olacak canavarrr

hıırrr hıırrr :D :D
GTD

white quattro

quattro

by_burak

yorumlar için teşekkürler.
az önce reddevilin konusuna baktımda spoon jant modelinde 5x100 bronz bulursam direk atlıycam  :)

AG0463

benim jantları satayım dicem de yeni aldm daha :D :D

GTD

ReDDeviL

Alıntı yapılan: by_burak - 02 Kasım 2011, 00:02:06
yorumlar için teşekkürler.
az önce reddevilin konusuna baktımda spoon jant modelinde 5x100 bronz bulursam direk atlıycam  :)
madem benım begendıgım janttan alıcan beraber alalımda indirim olsun  :D
ADK

by_burak

Alıntı yapılan: ReDDeviL - 02 Kasım 2011, 21:11:34
madem benım begendıgım janttan alıcan beraber alalımda indirim olsun  :D

:D aynı jantın 5x100 ü varsa neden olmasın ikimizde aynı tür jantları seviyoruz zaten

ReDDeviL

Alıntı yapılan: by_burak - 02 Kasım 2011, 23:44:24
  :D aynı jantın 5x100 ü varsa neden olmasın ikimizde aynı tür jantları seviyoruz zaten
kaç inç düşünüyorsun
ADK

by_burak

15 i geçmiycem.şu an stock lastik 195 55 15 bidaha ek masraf çıkmasın diye sadece jant ve yay koyucam  :)

AG0463

Alıntı yapılan: by_burak - 03 Kasım 2011, 00:06:23
15 i geçmiycem.şu an stock lastik 195 55 15 bidaha ek masraf çıkmasın diye sadece jant ve yay koyucam  :)

ek masraf çıkmasını istemiyosan sadece yay al ondan sonra düşünürsün jantı. şuan ki jantlarn da guzel basarsan guzel durucak eminim:
GTD

by_burak

Alıntı yapılan: AG0463 - 03 Kasım 2011, 16:09:05
ek masraf çıkmasını istemiyosan sadece yay al ondan sonra düşünürsün jantı. şuan ki jantlarn da guzel basarsan guzel durucak eminim:
Aracın önümüzdeki ay muayenesi var.Bekleyip o zaman mı taktırsam yoksa hemen taktırsam mı ?

cengizhan_mk3

15  güzel model yok arkadaşım sen muayeneye gireceksin . sonra bir yay atacaksın arabana o jantlarınla idare edeceksin boşa jant arama 15 olarak.. o lastiklerini bu jantlarla eskit git sonra 16 jant lastik tak boşa kafanı yorma .. bizide meşgul ettin  :D :D :D :D :D :D   :tamamdir tabikji son cümle şakayla karışık  :D

AG0463

Alıntı yapılan: cengizhan_mk3 - 03 Kasım 2011, 21:03:07
15  güzel model yok arkadaşım sen muayeneye gireceksin . sonra bir yay atacaksın arabana o jantlarınla idare edeceksin boşa jant arama 15 olarak.. o lastiklerini bu jantlarla eskit git sonra 16 jant lastik tak boşa kafanı yorma .. bizide meşgul ettin  :D :D :D :D :D :D   :tamamdir tabikji son cümle şakayla karışık  :D

katılıyorum. yayı muayeneden once de taksan sorun olacagını sanmıyorum. sorun ederlerse de orjinalleri dursun takarsın tekrar. ben temizleyip bi kenara koydum orjinal yayları :D
GTD