Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Bora Mk4 1.9 TDİ 90 Ps BBS günceli "THOR" - Sayfa 37

Bora Mk4 1.9 TDİ 90 Ps BBS günceli "THOR"

Başlatan nizam, 26 Ekim 2011, 21:31:52

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nizam

Alıntı yapılan: asc61 - 15 Ağustos 2012, 17:19:40
100lük ampule role gerekiyor galiba bizim araçların en büyük sıkîntısı aydınlatma zaten philips diamond vision var onu da öneriyorlar ben osram night breaker kullanıyorum memnunum xenonlari çıkaracaksan deneyebilirsin

xenon çok narin kalıyor o yüzden pek sıcak değilim xenona
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

Ouzoo

Alıntı yapılan: nizam - 26 Temmuz 2012, 10:05:53

PASSAT B2

En sevdiğim :sevgi: Bu arabadaki b stünu boyasını hiç bir renkte tutturamadı vw  :D
Ayrıca o navitech double'ı gözüm görmesin  :bekleriz: tak beta yı geri çiçek gibi dursun..
hafta içi bigün paslaşalım artık hadi ayarlayın da bak yoğun olacam bundan sonra baya bi süre
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

metinmb407

100 lük ampül far tasını mahveder. Xenon zaten bizim araçlardaki performansı sıfır. Ben önce Bosch Plus 90 kullandım nispeten iyiydi yaklaşık 8 aydır kendi yaptığım bixenon mercekli farlarımı kullanıyorum. Bixenonu hiçbirşeye değişmem :)

nizam

Alıntı yapılan: metinmb407 - 17 Ağustos 2012, 14:56:09
100 lük ampül far tasını mahveder. Xenon zaten bizim araçlardaki performansı sıfır. Ben önce Bosch Plus 90 kullandım nispeten iyiydi yaklaşık 8 aydır kendi yaptığım bixenon mercekli farlarımı kullanıyorum. Bixenonu hiçbirşeye değişmem :)

bixenon en iysi ama onu uygalama yapmak sorun :)

Yunus EMRE

nizam

Alıntı yapılan: Ouzoo - 17 Ağustos 2012, 14:53:14
En sevdiğim :sevgi: Bu arabadaki b stünu boyasını hiç bir renkte tutturamadı vw  :D
Ayrıca o navitech double'ı gözüm görmesin  :bekleriz: tak beta yı geri çiçek gibi dursun..
hafta içi bigün paslaşalım artık hadi ayarlayın da bak yoğun olacam bundan sonra baya bi süre

:)

Yunus EMRE

metinmb407

Alıntı yapılan: nizam - 17 Ağustos 2012, 15:12:53
bixenon en iysi ama onu uygalama yapmak sorun :)

O kadar da sorun değil Nizam bey en fazla 3 gününüzü alır o da akşamları çalışarak :) Yapılmış uygulama örnekleri var forumlarda  :tamamdir

nizam

Yunus EMRE

car wolf

pls  turkish baklavası  :D bayramlaşmaya  geliyorum  :-*
My Cars Audi & Vw Germany Style

ALPER.

example demek istemiş ama exam yazmış :D

nizam biraz ingilazca konuşur da  ;D

nizam

Alıntı yapılan: boralp - 20 Ağustos 2012, 22:05:30
example demek istemiş ama exam yazmış :D

nizam biraz ingilazca konuşur da  ;D

okulda yapıyordu hocalar :D neyse ali alperin dediğinden :D

Yunus EMRE

ALPER.

metinmb407

:D tamam tamam ekleriz baklavayı fazla kaçırdım anlamamıştım :D

Ouzoo

Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..