en yakın buluşma ?

Başlatan cgty.ank, 19 Ekim 2011, 02:27:19

« önceki - sonraki »

cgty.ank

Daha hiç bi buluşmaya katılmadıgım için tanışmak istıyorum ankarada en yakın buluşma için belirlenen bi tarih var mı ki ? :t

djfnix

vallahi yağmur çamur var ama bı pıknık 10 numara olur ankara uykuya daldı tabı hava bı acık bı kapalı bıraz kendımızemı gelsek ne ;)

90khan

bayram tatilinin sonunda bir şeyler yapılsa fena olmaz aslında

dj_burak

bayram tatilinin son günü benim doğum günüm :) askerden geldim geleli buluşma olmadı 5 günle kaçırdım buluşmayı :( aslında benim düşüncem şöyle vag istanbul gibi ankaradada bir organizasyon yapsak hiçte fena olmaz :) ama oradaki gibi betonda değil geneli çim üzerinde olucak ama havalar bu kadar kötüyken oda yapılmaz artık seneye kaldı o biz yine bir buluşmayla beraber mangal yapabiliriz :)

Hayri

Eh hadi o zaman ne duruyoruz ki  :D yanlız her bayram yağmurlu olur. bence bir an evvel yapalım  ;)

90khan

bu hafta ben ankara dışındayım bayram için gelicem ankaraya o zaman yapalım ya  :tavkiss:

Hayri

90khan

ben sadece bayram gibi uzun tatillerde arabamla birlikte ankarada olabiliyorum :( diğer zamanlar niğdedeyim okulum yüzünden bensiz buluşun siz  :'( :'( :'(     (acıtasyon yapayım az)

Hayri

kardeş haftasonunu söylüyoruz. sırf sen de katıl diye  :D bir gün okulu as sen de ne olacak  ;) zamanında biz okulu asıp taa orduya vosvos şenliğine giderdik  >:D

90khan

normalde asarımda şuan arabanın motor yapılıyor bana gelen mali yükü düşünürsen :) haftasonu için gelip gitmesi beni zorlar

dj_burak

madem bayramda buradasın arefe günü yapabiliriz tabi herkesede uyarsa :)

90khan

arefe saat 1 de ankaradayım allahın izniyle bana uyar haliyle :)

Hayri

memleketteki vergi yükünden dolayı bi yere gittiğimiz yok. bozkırda doğan güneşin bekçisiyiz  >:D benim için farketmez. tarih saat verdikten sonra gerisi kolay kardeş. haber bekliyorum. bu cumartesi ivedikte alperin yanına uğrayacam. orada da hatırlatırım  ;)

STAK67

bayram sonu olursa katılırım öncesinde okulda olucam