Vwtr.net Üyelerinin Msn Messenger'ları

Başlatan Ouzoo, 28 Ağustos 2007, 12:00:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ouzoo

Benim msn hacklenmiş gitmiş aylardır girmiorum patlatmışlar sonunda :S
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

Ouzoo

Valla ne zorluklarla almıştım hemüde o adresi.Neyse başka alıcaz artık ta giremiyorumki zaten :(Burdan hbr veririm yeni adresi eskiyi silin eralp
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

volksport

Alıntı yapılan: suggestion - 12 Aralık 2007, 23:17:33
Valla ne zorluklarla almıştım hemüde o adresi.Neyse başka alıcaz artık ta giremiyorumki zaten :(Burdan hbr veririm yeni adresi eskiyi silin eralp

Temizlik imandandır... :D :D :D :D

escocem

benim msnde son 5-6 aydır patlatılıp duruyor 2 kez şifre değiştirdim yine patlatmışlar sanırım  :t

Ouzoo

Arkadaşlar yeni mailim [email protected] herkesi ekliyorum bilgilerinize :)

golf-line2

Alıntı yapılan: suggestion - 06 Ocak 2008, 23:11:42
Arkadaşlar yeni mailim [email protected] herkesi ekliyorum bilgilerinize :)

bende seni eklim  :D

cnr_mk1

concrete

http://img232.imageshack.us/img232/202/kralmsncombayraklar51ls7.gif

UĞRUNA KAN DÖKÜLMESİ GEREKİYORSA ACIMAM DÖKERİM...ALAYINA KAN , ALAYINA İSYAN...