Polo 6R Exclusive

Başlatan Enka53, 16 Ekim 2011, 23:33:24

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

o.bilge

Alıntı yapılan: Enka53 - 05 Mart 2012, 22:23:08
Golfte EHK.   Caddy EM

benim plaka da em olacaktı, ud oldu :D

Enka53

Araçta yapmayı düşünüp beklediğim yeni uygulama Adaptif Ledli Bixenon için harekete geçtim , Parça tedarik sürecindeyim . Parçalar gelsin geniş zaman Aracı bixenonlandırarar bir eksiği daha gidermiş olacağım . Çok yakın bir tarih veremiyorum işlerden kendimi kurtarabilirsem gelen parçaları takıp Foto yaparım :)
Hepsi Beyaz , Hepsi TDI , Hepsi DSG , Hepsi VW

o.bilge

Enka53

Orjinal ledli bı xenon tüm set yolda , farlar afl bcm sensörler ve kablo tesisatı , malzemeler gelene kadar uygulanabilirlik analizi yapıldı ve sorunsuz takacagimiz düşüncesine vardık . Tek korktuğum daha öncede 1.2 tdi polomda yapamadığım bcm degisim sonrası anahtarı kodlayamamak. Bakalım ne olacak ...

kemal_koker

Engin Bey ledli bi xenon için daha fazla sabırsızlandırma bizleri :D

Enka53

Hocam kufatec seti geciktirdi henüz gelmedi bekliyorum . Sanırım hafta içi kufatece yağdırmaya başlayacağım :)

kemal_koker

ürün,montaj ve maliyet bilgileri hakkında da bilgi verirseniz çok memnun olacağım.

Enka53

Maliyeti sorma çok tuzlu oldu , ilk ve son kez bir firmaya körü körüne bağlanıp istedikleri paraya boyun eğdim . Bugüne kadar hiçbir parça tedarikinde bu kadar düşünmemiştim . Şöyleki aldığım seti ayrı ayrı sipariş etmek farklı yöntemlerle farklı sitelerden almak mümkündü ancak hesaplamalarım , verilecek kargo , Gumruk gecti geçmedi kaygısı , ürün orjinal ve hatasız olma durumu düşünceleri ile ve garantili ve faturalı olması , şirket adına alıp masraf gösterme durumlarından dolayı , şirketim adına faturalı gümrüklü olarak aldım . Henüz Gumruk girişi olmadıgı için tam rakam veremeyeceğim ama komple seti şu an 1800 eur a almış durumdayım . Setin icinde ledli xenon farlar komple dolu sekilde , otomatik yükseklik ayarı kontrol ünitesi ve sensörleri , bcm ( merkezi kontrol ünitesi ) , kablo seti ...

kemal_koker

Allah sabır versin :) ama değecek inanın burdan veya başa bi sevdalının en büyük isteğine sahip olacaksınız  :tamamdir

o.bilge

vallahi iyi paraymış usta. yaklaşık enderde de o paraya bildiğim kadarıyla. 4600 yazıyodu sahibinden'de. kargoyla beraber 1800€ mu

Enka53

Xenon set halaaaa gelmedi ...

emrebesir

Engin bey özel mesaj atamadığım için burdan yazıyorum. Emre Oto servise gittim. Cihaza bağladılar aracı ama ayrıntılı bilgi vermedi cihaz. Aydoğanlara gittim ordada cihaza bağladılar. Sağ emniyet kemerine direnç bağlanmış o nedenle laamba yanıyormuş. Emniyet kemer setinin değişmesi gerekiyormuş 478 TL. Tamam dedim çıktım ordan da. Teşekkürler yardımın için.

Xenon set gelsede görsek.  :)

şükrü6n

merhabalar. aracınızı çok beğendim. benim eşime de polo 1.6 TDI DSG almayı düşünüyoruz. yakıt performans donanım vb yönünden pek bilgi sahibi değilim. düşünceniz nedir?