Golf Mk1 isteyenlere araç tavsiyesi

Başlatan freegane, 11 Ekim 2011, 13:30:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

freegane

Arkadaşlar aranızda Mk1 almak isteyen olursa bu aracı kesinlikle tavsiye ederim,Swift'i almadan önce bunu Batıkent'te görmüştüm tabiri caiz ise ağzım açık kalmıştı. Çok orjinal ve düzgün bir araba,VOS plakası ise aklımda kalmasının en büyük nedeni,hatırladığım kadarı ile döşemelerinde ufak tefek sökükler vardı ama o döşemelerin orjinal döşemeleri olduğunu düşünürsek gayet normal. O zaman camına yazı bırakmıştım satmayı düşünüyorsanız beni arayın diye telefon numaramı bırakmıştım ama dönen olmadı :) 4 ay sonra satılığa çıkartmış arabayı  :bekleriz: Mk1 meraklıları kaçırmasın derim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-1984-golf-1-rabitt-hatasizz-61183199/detay/

ThE_Unforgiven

CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

DenQ

abi ben bunu hep atlantisde park halindeyken görüyorum güzel araba :)

Mk1GTI

Satan Dalga geçmiş Araç direklere kadar kazalı bide boya yok yazmışlar.  ;D ;D
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

betazom

way be erşan sende olmasan millete yedirecekler töbe tööbe. kendi camiamızda olmasın bu tip alışverişler. orjinalci olmak gerek arkadaşlar. lafım bu araca orjinal diye satanlara.

aykuttuncer

mahallemde duruyordu bı aralar jantlar hos duruyor ama gece goruodum hep ınceleyemedım

lostys

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 16 Ekim 2011, 17:49:07
Satan Dalga geçmiş Araç direklere kadar kazalı bide boya yok yazmışlar.  ;D ;D
:o  ::)  :sevgi:  :-*