Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
gazdan ayağı çekince neden silkeleme yapar - Sayfa 5

gazdan ayağı çekince neden silkeleme yapar

Başlatan idikut58, 09 Ekim 2011, 15:09:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

edincol

Akıl yaşta değil baştadır.

eenginim

Müşür arkadaşlar her kafadan ayrı ses çıkınca ben ikisini de yazdım ama bugün sordum müşürmüş.Yanlış yönlendirme olduysa kusura bakmasın kimse lütfen.

ogretmen_ankara

Alıntı yapılan: eenginim - 05 Eylül 2014, 11:59:40
Müşür arkadaşlar her kafadan ayrı ses çıkınca ben ikisini de yazdım ama bugün sordum müşürmüş.Yanlış yönlendirme olduysa kusura bakmasın kimse lütfen.
Gerçekten de sağol ilgilenip sormuşun, hem de sıkıntının kaynağını belirtmişsin.

barut

Alıntı yapılan: eenginim - 05 Eylül 2014, 11:59:40

Maddi olarak kolay bir parça olduğu için bu durumda olmasa bile kıllanan varsa değiştirebilir  :saygılar

Teşekkürler

eenginim

Bu sıkıntıyı çeken bilir o yüzden yardımım dokunduysa ne mutlu bana umarım herkesin sıkınıtısı bu parçayla giderilir de herkes aracını keyifle kullanır.Selamlar herkese

makovad

gurescıyım

acaba debriyaj müşürünü değişince tamamen silkeleme olayı bitti mi öyle bitti diyenleri aramıştım hala devam ettiğini söylüyorlardı sonradan

gurescıyım

birde aldığın müşür orjinal mi yoksa yan sanayimi ona göre bizde bi deneyelim

eenginim

Ben alınan parçayı görmedim ama orjinal dendi bana şuan hiç bir sıkıntı yok gazdan ayağını çekince gayet güzel devam ediyo araç silkeleme yada sallanma gibi bi durum yok aracımda

makovad

Ben halen daha parça nasıl birşey kestiremedim. Kimse resmini göstermiyor :) parça şu demiyor. Doğuş otoya gıdıp ruhsatı gösterip debriyaj müşürü deyip verecekleri parça acaba ne çok merak ettim ..

TTU1905

Alıntı yapılan: eenginim - 06 Eylül 2014, 13:28:00
Ben alınan parçayı görmedim ama orjinal dendi bana şuan hiç bir sıkıntı yok gazdan ayağını çekince gayet güzel devam ediyo araç silkeleme yada sallanma gibi bi durum yok aracımda

üstadım son konuşmaların üzerinden yaklaşık 145 gün geçmiş bu süre zarfında herhangi bir değişim varmı silkeleme tamamen kesildimi ?