6n e 6n2den cıkan hava fıltre kıtı uyarmı

Başlatan merthpolo, 24 Ağustos 2007, 09:57:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

merthpolo

6n2den cıkma hava fıltresı kıtı alıcam benım sportlıne fotoda eklerım aksam evden gercı sız ıkısınıınde motorları bılıyosunuzdur o kıt 6n e uyarmı acaba ogrenmek ıstedıgım bu bogaza felan sorunsuz uyarmı?
the polo gti`s little brother the 101 ps 1,4litre 16v Sportline

aliis

merthpolo

banada uyar gbı gelıyor ama genede bı bılene danısmada yarar var dıye dusundum aldıkdan sonra elımde patlamasın

G60

Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

merthpolo

VWR

Anlayana Sivrisinek Saz; Anlamayana Davul, Zurna Az...

merthpolo

TuningLINE

Alıntı yapılan: VWR'M - 24 Ağustos 2007, 19:33:11
uyar..;)
o uyar dediyse sorun yoktur ;)
Mert kit olarak ne takacaksın Simota falan mı ?
http://img149.imageshack.us/img149/5428/vwpolo6ndriverwo9.gif

Lütfen elinizden geldiğince Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz

polo34

uymayabilir, 6n ve 6n2 de kelebeğin bulunduğu yer farklı, biri tam ortada diğeri sağa doğru....

VWR

Polo34, sportline AFH ler farkli diger pololardan...
Anlayana Sivrisinek Saz; Anlamayana Davul, Zurna Az...

polo34

sportline olduğunu atlamışım, 6n görünce aee motorlu 1.6 75 lik olarak düşünmüştüm...

merthpolo

evet farklı highlinle aynı yerde bogaz fotoda eklemısdım ben buraya ama sıte kapalı olduqu zaman gıtmıs galıba ::)

TOLGA

arkadaslar ben aranıza yeni katılıyorum 98 6n polom var 1.6 75 hp. simotanın karbon acık hava filtreisini kutuyu cıkarmadan , kutunun cıkıntısı olan boruya ek yaptırarak sag farın arkaasına dogru uzattım ama ses mes alamadım performansı da hiç etkılemedı , filitre kutusunu cıkarıp bogaz kelebegınden boruyla uzatırsam gercekten guzel ses alırmıyım deneyen varmı aranızda ? o kükreme sesini verirmi :) ve motora herhangı bı zararı varmıdır o kutunun oradan sökulmesının... cvp larınız ıcın sımdıden sagolunnn..