Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
...ReDDevil...Satıldı - Sayfa 10

...ReDDevil...Satıldı

Başlatan tech_00, 24 Eylül 2011, 19:22:55

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

rsb

tavan folyosunu sökmek için alkol sürüp çakmak  çakın ve  seyredin :) biraz  korkabilirsiniz  ama   korkunun ecele faydası  yok :)   tavan cehennem ateşi gibi yanarken bi yandanda   folyoyu  düzgün bi şekilde  sökün  sıcagı sıcagına  söktünüz söktünüz  yoksa  gene  yakmanız gerekecek ..   ama  en önemli husus  bölgesel çalışmanız ..   bi tavanı  4-5  parça olarak düşünün ve  ona göre  alkol sürüp  yakınız   bi kerede    cıkartmaya sakın çalışmayınız ...  folyoyu  kaldırdıktan sonra  EYVAHH  diceksiniz  çünkü folyonun yapışkanı  kısmen  tavanınızda kalmış olacak ..  heycan panik yapmayın :)  alkol ve çok az miktarda  tinerle ( fazlası boyayı  kaldırır  dikkat ) bir güzel ovalaya ovalaya temizleyin  ..  tamamen temizledikten sonra   ister benim gibi pasta cila işine girin  ister  marşa basıp yolunuza devam edin ;) iyi forumlar ...  :tamamdir

tech_00

Heh tamamdır  ;) Bro ben muayenede sökmedim sen soktugun ıcın antremanlısın  :saygılar

leadri61

araban çok güzel maşallah.
benim araçla şuan çok benziyolar beyaz jant,siyah tavan. bende angel far yok ama.
birde jantlarını boyattınmı yoksa orjinalmi
arka stoplarında siyah bant çekilmiş mi tam anlamadım.

tech_00

Tesekkür ederim senin  arabanın varsa konusu incelerim :)
Beyaz jantlar kendi orjinal sportline jantlarının beyaza boyanmıs hali,
Arka stoplardada şeffaf kırmızı fokyo var,çok pahalı olmasa bi led stop alıcam ama değmez o paralara :)

ReDDeviL

Hayırlı olsun Berk , yakışmış plakalar şarttı zaten  :sevgi:  :tamamdir
ADK

ReDDeviL

Alıntı yapılan: onry - 12 Mayıs 2012, 10:49:57
peki bu tavandaki folyo ortalama ne kadar dayanıyor? uzun süre dayanması için püf noktası felanı varmı ?

benim amacım güneş yanıklarını ve vernik izlerini kapatmaktı, amacıma ulaştım fakat folyoyu çıkarırken tavan daha kötü olacak boya kalkacak vernik atıkları büyüyecek diye korkuyorum, tavan çıtalarımda kötü durumda su alıyor içeri..
Tavan folyosunun markası , kalitesine göre ve işçiliğe göre dayanma süresi değişir , tüm bunlar çok önemli bunlar iyi olduktan sonra senelerce rahat rahat kullanırsın  ;)
ADK

tech_00

Eyvallah Altan saolasın,iyi oldu bencede ya  :) Projelerimiz varda para lazımm :sevgi:

tech_00

Arkadaşlar severek kullandığım aracımı,başka bir araç almak için satmış bulunmaktayım :(..Alan kardeşimizde Forumdan bahsettim zaten aracın üstündede stikırları oldugundan bahsetmemede pek gerek kalmadı  :) Aktivitelerimizden bahsettim oda siteye üye oluyor  ;)

arda_86xxx

Alıntı yapılan: tech_00 - 25 Mayıs 2012, 10:08:59
Arkadaşlar severek kullandığım aracımı,başka bir araç almak için satmış bulunmaktayım :(..Alan kardeşimizde Forumdan bahsettim zaten aracın üstündede stikırları oldugundan bahsetmemede pek gerek kalmadı  :) Aktivitelerimizden bahsettim oda siteye üye oluyor  ;)

Hayırlısı olsun ....

chemisamet

Iyı bı vw cı kardesımızı Opelcılere kaptırmanın uzuntusu burktu yureklerımızı  >:D >:D
haydı hayırlısı...

arda_86xxx

Alıntı yapılan: tech_00 - 25 Mayıs 2012, 11:01:51
Saol babacım senin nikaha Opelle gelmek kısmetmiş  :)
gel neolursan gel ... :) hayırlısı evladım güle güle bin  inşallah.

cnr_mk1

hadi hayırlı uğurlu olsun berk...