Satılık temiz golf 3 arıyorum arkadaşlar!

Başlatan srndesign, 21 Eylül 2011, 00:19:30

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

srndesign

Arkadaşlar Golf 2 imi sattım gibi bişi golf 3 arıyorum fakat temiz olması şartıyla varsa görüşelim  ;)

5ani5 mk2

hayırlıı olsun :) ikiisisinde tadı ayrı gti mı sportline mı arıyosun 3K 5 K bilgi verirsen yardmıcı olcak çok mk3 cüü var::)
Exclusive Garage

cavanozz

Alıntı yapılan: srndesign - 21 Eylül 2011, 00:19:30
Arkadaşlar Golf 2 imi sattım gibi bişi golf 3 arıyorum fakat temiz olması şartıyla varsa görüşelim  ;)

herzaman yardımcı oluruz..  ayda nekadar yol yapıyorsun ? 1.6, 1.8, 2.0 motor hangisi ilgini çeker ? fiyat aralığın nedir ? sanroof vs. takıntıların varmı ? aklına takılan ilan linklerini de atarsan süper olur  ;D  :saygılar
yeni yine yeniden..!! 8)

iko

htmetin

Ben arabamı satmıyorum.. Bunu söylemek için mesaj attım:)
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

shark55

ben aracı satmayı düşünüyorum istersen incele  verdiğim linkten neler yapıldığını
http://www.vwtr.net/forum/otomobilim/golf-3-e-hayat-opucugu-t24600.0.html

srndesign

abi özellikle 1,6 yada 1,8 LPG'li ve 5 kapılı terciğim çok temiz bi arabam vardı tekrar nasip olursa temiz bi araba almak istiyorum. İlginiz için teşekkürler

barthez

Alıntı yapılan: srndesign - 21 Eylül 2011, 17:23:32
abi özellikle 1,6 yada 1,8 LPG'li ve 5 kapılı terciğim çok temiz bi arabam vardı tekrar nasip olursa temiz bi araba almak istiyorum. İlginiz için teşekkürler
kolay gelsin yaklaşık 3 ay aradım bulduğum araçlardaki fiyatların yüksek olmasından dolayı golf 4 aldım (muayene istasyonuna devam ediyormusun)
albiliyorsan 1.6 aft motorlu sportline al manuel 97 veya 98 model temiz ve uygununu bulman biraz zor :)
golf 4 1,8 Highline

srndesign

evet Abtullah abidevam ediyorum kafama göre bi golf 3 arıyom dediğin gibi 1,6 felan 5 kapılı bakalım nasip benim arabayı biliyon verdim onu abi

srndesign

Arkadaşlar da sağolsunlar yardımcı oluyorlar. TŞK. :tamamdir