Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Sis Farı

Sis Farı

Başlatan passaterdem, 13 Eylül 2011, 14:34:32

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

passaterdem

Selam arkadaşlar. 98 model aracıma sis farı taktırmak istiyorum fakat araştırmalarım sonucu piyasada bulunan 75-80 TL'lik sis farları hem aydınlatmamak, hemde xenon takılması açısından sıkıntılıymış. Başka takabileceğimiz alternatif sis farı var mı acaba ?
Gidenlerin ardından ilk defa bakmıyorum.. Alışkın duygularım.

kqray

arkadaşım dediğin sisler çin malı ve çok kötü duruyo orjinal olmadığı belli yani :) ben araştırdım ve ankarada sanayidede sordum olmaz yapamayız gibi şeyler işittim ancak tamponu kestirmeyi göze alırsan golf V yada makyajlı kasanın sis farlarının uyum sağladığını gördüm kendi arkadaşım kestirip taktırdı ancak kesecek kişinin usta olması gerek bizdeki sisler hafiften önde kaldı :(

passaterdem

Alıntı yapılan: kqray - 13 Eylül 2011, 23:31:24
arkadaşım dediğin sisler çin malı ve çok kötü duruyo orjinal olmadığı belli yani :) ben araştırdım ve ankarada sanayidede sordum olmaz yapamayız gibi şeyler işittim ancak tamponu kestirmeyi göze alırsan golf V yada makyajlı kasanın sis farlarının uyum sağladığını gördüm kendi arkadaşım kestirip taktırdı ancak kesecek kişinin usta olması gerek bizdeki sisler hafiften önde kaldı :(
Aynen çok çirkin duruyo. bi üst kasanın mercekli farını düşündümde dediğin gibi onu yapacak usta lazım. malum tok esnafımız iş beğenmiyor..
Gidenlerin ardından ilk defa bakmıyorum.. Alışkın duygularım.