Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Sizce nasıl yapmışım ..

Sizce nasıl yapmışım ..

Başlatan GolfGti16VMk1, 04 Ocak 2006, 09:44:33

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

VWci

gobegi siyah yapman guzel olmus...yalniz arka yaylandigin bu dusuk etli jant surtmuyor mu camurlaga ? et kac bunun 10 veya 0 mi ?

GolfGti16VMk1

Alıntı yapılan: VWci - 04 Ocak 2006, 10:50:29
gobegi siyah yapman guzel olmus...yalniz arka yaylandigin bu dusuk etli jant surtmuyor mu camurlaga ? et kac bunun 10 veya 0 mi ?

Çok haklısın düşüncende fakat koni olunca en serte alıncada pek bişi olmuyor şimdi bu janltarın 4ünüde siyah golfüme takıcam bakalım ne olucak suspension ları değiştirince takıcam bakalım . Jantların ölçüsü 9JX15" ET3 . Bu janltarla ne uğraştım anlatamam.Polish yaptım çerçeveleri sonra boyadım .Şimdi daha iyi oldu fotodan çünkü kaçan boya yerleri vardı. Bide polish parlatıcı bi cila aldım onla da yaptıkmı tam oldschool olucak :D
Volkswagen Motorsport

VWci

Camurluklari genilstirsen senin bu golf abt-golf 1 gti - turbo gibi olur...camurluklari iyi bir kaportacida yaptir derim...;)

GolfGti16VMk1

Alıntı yapılan: VWci - 04 Ocak 2006, 10:59:45
Camurluklari genilstirsen senin bu golf abt-golf 1 gti - turbo gibi olur...camurluklari iyi bir kaportacida yaptir derim...;)

Onuda hallettim gibi bişi.

http://cgi.ebay.de/Gruppe-H-Verbreiterungen-fuer-VW-Golf-1_W0QQitemZ4598943756QQcategoryZ73717QQrdZ1QQcmdZViewItem#ebayphotohosting
Volkswagen Motorsport

VWci

evet bunlari diyordum...iyi olur bu jantlar ile bu camurluklar....

GolfGti16VMk1

Alıntı yapılan: VWci - 04 Ocak 2006, 11:20:22
evet bunlari diyordum...iyi olur bu jantlar ile bu camurluklar....

Evet çok iyi olur. Yapıcaz artık bişeyler. Sende Vr6 mı var.
Volkswagen Motorsport

G60

Güzel olmuş...Çamurluklarda hallolursa tadından yenmez :) .
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

corrado_g60

ellerıne saglık guzel olmus...
bencede camurluklara hemen baslamak lazım :)

corrado

herkez aynı fikirde jantlar olmuş ama bi rieger body ister arka çamurluk
hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır

corrado_g60

TuningLINE

süper olmuş bu jantlar harika valla
uğraşmana değmiş gerçektende :)
http://img149.imageshack.us/img149/5428/vwpolo6ndriverwo9.gif

Lütfen elinizden geldiğince Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz