Gönderen Konu: SİLKELEME SORUNUNU ÇÖZDÜM..GAZ ALACAĞINIZ YERİ İYİ SEÇİN..  (Okunma sayısı 16474 defa)

Çevrimdışı caner4

• Profili Görüntüle
hocam sen antalyadan taşın bence ya  ^-^
This is the best one until we make a better one.......

Çevrimdışı htmetin

• Hasan Tekin METİN
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: Mk4
Hocam tespitlerin doğrudur ama arada bu kadar fark olması çok şaşırtıcı açıkcası
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

Çevrimdışı caner4

• Profili Görüntüle
abi asıl şaşırtıcı olan şu malum markanın araçlara ne kadar zarar verdiğidir. nette arayın bakın çoğu kişi bundan şikayetçi ve günlerce araçları kendine gelemiyor. yani çok sorun yaşadım araçla ilgili olarak ama bu kadar çabuk kendini belli eden bir sorun yaşamamıştım.

Çevrimdışı TEYOLOGY

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: (fırsatı bulur bulmaz tekrar Vag'dayım)
gaz alırken taksicilerin gaz aldığı istasyonları tercih edin.
Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.

Çevrimdışı siyahinci

• Profili Görüntüle
s.a
bende aygaz katkılı gaz kullanıyordum bobinlerim yandı şimdi milangaz kullanıyorum indirimli 2.17 bir yıl oldu bi sorun yok gaz güzel.

Çevrimdışı barut

• Profili Görüntüle
Hocam tespitlerin doğrudur ama arada bu kadar fark olması çok şaşırtıcı açıkcası

Hasan benim araç resmen gaz seçiyor zorunluğu olduğum zamanlarda po alıyorum yok abi çekmiyor araba sapıtıyor

Çevrimdışı caner4

• Profili Görüntüle
ARAÇLARI MAHVETTİ BU LPG YA..

Çevrimdışı serdar6055

• Profili Görüntüle
Geçenlerde bende de silkeleme,tekleme ve gaz yememe sorunu oldu..Hem de hızım 140 lardayken silkeledi.
Gazı opetten alıyordum.Dün gidip Totalgaz aldım. Yine aynı silkelemeyi ve gaz yememeyi yaptı.Ama zaten aradasırada yapıyordu.Bir dengesizlik vardı yani..

Neyse dün bujileri ve buji kablolarını değiştirdik.150 tl'ye patladı..Şimdilik silkeleme yok. Ama heran yine olacak gibi hissediyorum.Çünkü zaten arada sırada yapıyordu.Sorun yine baş gösterirse buji ve kablolar elimizde patlayacak  :bekleriz:

Çevrimdışı ALPER.

• Profili Görüntüle
Geçenlerde bende de silkeleme,tekleme ve gaz yememe sorunu oldu..Hem de hızım 140 lardayken silkeledi.
Gazı opetten alıyordum.Dün gidip Totalgaz aldım. Yine aynı silkelemeyi ve gaz yememeyi yaptı.Ama zaten aradasırada yapıyordu.Bir dengesizlik vardı yani..

Neyse dün bujileri ve buji kablolarını değiştirdik.150 tl'ye patladı..Şimdilik silkeleme yok. Ama heran yine olacak gibi hissediyorum.Çünkü zaten arada sırada yapıyordu.Sorun yine baş gösterirse buji ve kablolar elimizde patlayacak  :bekleriz:

bujileri buji kablolarını değiştirirken bobinleri de değiştirin, 150 lira zaten, benim yaşamış olduğum şeyi yaşamayın

Çevrimdışı serdar6055

• Profili Görüntüle
Az önce yine deneme sürüşü yaptım. Sadece benzindeyken yüksek devirlerde tekleme falan olmadı..Tüpe aldıktan sonra yine silkeledi.Daha sonra hemen benzine aldım ve silkeleme devam etti.Arabayı stop ettim.Tekrar benzindeyken yüksek hızlara cıktım en ufak bir silkeleme olmadı.Ne iştir anlamadım..Eger bobin,buji vs de sorun olsa rölantide de titrerdi :S Rölanti gayet normal. Ayrıca benzindeyken de çok sorun yok. Ustam 1 hafta benzinde bin bakalım dedi.Bakalım ne olacak çok merak ediyorum :)

Çevrimdışı ALPER.

• Profili Görüntüle
sorun olsun olmasın, bobinleri eğer araç 100bini devirdiyse değişmek lazım, hele ki lpgli ise

Çevrimdışı serdar6055

• Profili Görüntüle
sorun olsun olmasın, bobinleri eğer araç 100bini devirdiyse değişmek lazım, hele ki lpgli ise

Galiba haklısın dostum. Araç 99.000'de Büyük ihtimalle benden önceki sahibi bobin değişikliği yapmamıştır çünkü hiç lpg atmamış arabaya.Bobinde de sıkıntı yaşamamıştır. Ben tüp attıktan sonra ateşlemeyle ilgili sorunlar çoğaldı gibi.buji ve bji kablolarını değiştirmiştim ama bobin değişmedi. Şuanlık biraz benzin aldım ve 1 hafta boyunca deneyeceğim. Eğer sorun tekrar ederse ilk iş bobin yenileme..Şayet sorun devam etmezse ozaman LPG ayar,kalibrasyon ve enjektörlerine bakacazgız artık.

Çevrimdışı ALPER.

• Profili Görüntüle
bak ben sana başıma geleni anlatayım; lpgli araçlarda bu zamana kadar ateşlemeyi hep yenilemişimdir, yeni montaj yaparken, hiç bir sıkıntısı olmasın diye.sadece 1 kere, o da gözümüzden kaçtığı için kabloları bujileri değiştirdik, bobini unuttuk (4ü tek parça içindedir zaten akl ve bfq motorlarda).Arabada ne bir sıkıntı, ne bir silkeleme, titreme vardı, uzun yolda giderken bobin yaktı, yolda kaldım.Şehir içi olsa yine neyse, gecenin bir yarısı uzun yolda kaldıysan, çektiğin rezillik bir yana, çekici bile ağzını 300-500 arasından açıyor, en yakın servise çekmek için.

Çevrimdışı serdar6055

• Profili Görüntüle
Allah korusun vallahi. Uzun yolda ve gece vakti kalmak zor olsa gerek :S Şu bir hafta geçsin bobini yenilemeyi düşünüyorum. Sorun çıkarmasa bile yenilemekte fayda var aslında.

Aramıza Katılın!

Reklamsız bir forum deneyimi ve daha fazlası için hemen üye olun veya giriş yapın.