Amerikan Park...mış..

Başlatan lostys, 15 Ekim 2011, 22:22:33

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

lostys

arkadaşlar aşağıdaki aracın tamponundaki "amerikan park" denilen malzemeden arıyorum bir çift. daha önceden nerde satıldığını filan gören bilen varsa benim için bir çift edinebilir mi, ücretini karşılamak kaydıyla ? o resimdeki şekilde kullanmıcam  :)

white quattro

sen nereye kullanmayı düşünüyorsun???
quattro

cengizhan_mk3

kardeşim bulda ücreti kalsın  :D istersen karşılama  :D :D :D :D :D :D :D bazen piyasaya bi dökülüyo bazende bulmak gerçekten çok zora düşüyo borsa gibi bir parça  ;)

cengizhan_mk3

tabi benim dediğim uydurma değil   :bekleriz: :tamamdir

lostys

Alıntı yapılan: white quattro - 15 Ekim 2011, 23:24:32
sen nereye kullanmayı düşünüyorsun???
hakan banana light yerine kullanmayı dusundum, elime geçerse bi bakıcam nası olcak diye. arabayı boyaya vermeden bulabilirsem hoş olcak, zira us görünüme geçicem nasipse..

lostys

Alıntı yapılan: cengizhan_mk3 - 15 Ekim 2011, 23:29:35
kardeşim bulda ücreti kalsın  :D istersen karşılama  :D :D :D :D :D :D :D bazen piyasaya bi dökülüyo bazende bulmak gerçekten çok zora düşüyo borsa gibi bir parça  ;)
o derece diyosun :) napalım banana light sız us spec yaparız bizde :)

Atay

Sahibinden de çok İlker. Kalitesi tartışılır ama...
Food's life! Learn it.

cnr_mk1

lostys

cnr_mk1

Alıntı yapılan: lostys - 16 Ekim 2011, 12:00:51
caner bu gösterdiğim e 30 park diye mi geçiyor ? hmm ..
evet ilker abi bence bunlar yakısıo bizim araclara. bide şimdi ledlisi felan cıktı onlar cok kolpa duruyo valla örnek bu linktekiler abi

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-ledli-mini-cooper-tarzi-amerikan-park-sok-fiyat-kacirmayinn-61767210/detay/?

MeTHea35

ledli sakın almayın çok apaçi işi  :)

lostys

Alıntı yapılan: MeTHea35 - 16 Ekim 2011, 23:29:23
ledli sakın almayın çok apaçi işi  :)
almanyadan orj almaya calısıcam bakam :S

sen ne telefn vermedin len arıcaktım ne guzel :)

MeTHea35

Alıntı yapılan: lostys - 16 Ekim 2011, 23:43:31
almanyadan orj almaya calısıcam bakam :S

sen ne telefn vermedin len arıcaktım ne guzel :)
abi o gün yeni araç aldık valla unttum ya kusura bakma bi vw daha ekledik halkaya  ;) koşturmaca oldu çook  :-\

SeyitE

orjinal bmw amblemli almaya bak, benimkinin bitanesi normal bi sorunu yok ama diğerlerine göre daha kötü bir  görüntüsü var birde yere yansıması değişik oluyor.