Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Acil Yardım Araba Alcam 2 Güne Size Danışmak İstedim.. - Sayfa 2

Acil Yardım Araba Alcam 2 Güne Size Danışmak İstedim..

Başlatan KrsTNcK, 09 Eylül 2011, 02:29:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ALPER.

ALPER.

coupe cabrio olan modellerin dışında  hiç görmedim sahibindende 1 elin parmağını geçmiyor dediğin model, bence emin ol, galerideki gri araba mı düşündüğün?

KrsTNcK

Yok galeri değil elden memurmuş alacağım..Aynı model ama onunla ona bakmıştım

umut_mk4

arkadaslar golfum sattıgım zaman a3 alacagım baskası kesmez zaten  ;D sanada sıddetle tafsıye ederım 2004- 2005 bulabırsın o fıyatlara tas gıbı bınersın
2015 1.4 125ps highline

umut_mk4

2015 1.4 125ps highline

KrsTNcK

Hmm bilmiyorum kafamı çok karıştırdı bu astra..Zarar ettirirmi konforu vs nasıl bilmiyorum ondan soruyorum.

umut_mk4

vw sonra tek tercıh edılecek audı var. Yıne de sen bılırsın
2015 1.4 125ps highline

Yükselgfb

Gültekin abiye katılıyorum 29-30 bin gibi rakamlara 2008-2009 yeni kasa dizel focus ghia (en fulü) alabilirsin.
focusların en doluları gerçekten dolu oluyor.şu an bende de focus olduğu için biliyorum 1.6 16 valf 109 hp motorlu olanlar müthiş seri kendi sınıfında ve segmentinde 1.6 dizeller içinde en hızlısı focus'dur bilgin olsun. :tamamdir

rene

talha ortalama kullanımda ş.içi yakıt kaç litre yakıyor Focus tdci ?

Yükselgfb

Alıntı yapılan: rene - 11 Eylül 2011, 10:32:45
talha ortalama kullanımda ş.içi yakıt kaç litre yakıyor Focus tdci ?

Yol bilgisayarında ortalama tüketim şehir içi 6.5-6.7 gibi rakamlar gözüküyor eren.50 tlye 200-220 km arası yol yapıyorum şehir içi.kullanım şekline göre değişiyor tabi.