boya sıkıntısı

Başlatan stalkerr, 07 Eylül 2011, 20:52:52

« önceki - sonraki »

stalkerr

arkadaşlar daha önceki sahibinin fazla pasta cila yaptırmasından dolayı arabanın kapılarının bazı yerlerinde aşınma var boyatmak istemiyorum ne önerirsiniz yardımlarınız için tşkler....
22 Mayıs Pazar - İzmir buluşuyor...

5ani5 mk2

Exclusive Garage

mehmetk

it ürür kervan yürür...

htmetin

Boyat gitsin ne olacak? İyi bir boyacı seni memnun edecektir.
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

cavanozz

kaplat arkadaşım.. bizim milletin boya takıntısı vardır..  :)
yeni yine yeniden..!! 8)

gurkanpeker

bencede boyat cek resimleri dursun bişey olmaz benim poloda oyle yapmıstım bi sorunda olmuyor zaten 12 yaşında araba :)

mk3 gtı

stalkerr

insanlarda boya skıntısı var ama bvoyatacğım galiba satmaya nişyetim yokda zaten....alacak olanda boyayı sıkıntı yapacaksa almasın petere bırakırım...:)))

stalkerr

Alıntı yapılan: mk3 gtı - 08 Eylül 2011, 12:44:56
meguiars denedın mı ?

one kardeşim ilk defa duyuyorummm....

cengizhan_mk3

abi milletin takıntısı var diye soluk çizik mat yırtık patlak arabaya bineceğime hiç binmem daha iyi. benim hiç boya takıntım yoktur boya takıntısı olan insanlarıda anlamıyorum 13 15 yaşındaki arabalarda boya arıyorlar saçmalıktan başka hiç birşey değil bence sadece işi hiç bilmediği halde bilmişlik taslamak . Mühim olan güzel yapılmışmı ben buna bakarım.  Ã–yle hurdacı arabası gibi yamalı soluk vs.  arabalara binen orjinalcilerede selam olsun devam edin siz ...anca gülerim  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Onamdar

boyat geç boyadan hemen önce ve boya esnasında 3 5 foto çek bi flaş belleğe at satcağın zaman adama verirsin. Boyattıktan sonrada dfüzenli olarak boya koruma yaparsın ohh mis :)
Boya dediğin gibi fazla aşındıysan kaplattıktan sonra kaplamayı sökmeye kalktığında zaten ince olan vernik komple kalkar. Pasta olayı verniği inceltir sonuçta.
Buda benim araç...Pasta cila+ plasti dip ile jant boyanması