Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
golf 3 e hayat öpücüğü - Sayfa 9

golf 3 e hayat öpücüğü

Başlatan shark55, 06 Eylül 2011, 20:39:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

shark55

Alıntı yapılan: 61GOLF3 - 20 Eylül 2011, 23:02:25
hehe topragım dedıgınn gıbı bırazcuk pıs bakaylerdı benım arabayı gorduler mı sasırıydıler ;D ama on numara temızlık yaptın kolay gelsın tekrar
eyvallah toprağam ama daha bitürmeduk devam edeyruk..:)PAS FASLI :sevgi: :sevgi:

barut

üstübü ile pasta zor iştir parmaklarımın sızladı zamanı hatırladım bir an :D

shark55

Alıntı yapılan: barut - 21 Eylül 2011, 10:32:24
üstübü ile pasta zor iştir parmaklarımın sızladı zamanı hatırladım bir an :D
vallaha öyle ya çok yorulduk terden su olduk ama çok güzel oldu arabanın rengini ancak gördük desem yeridir  sedefli mavi gibi bişe yaa ışığa göre bi mor oluyo bi lacivert :) I LOVE MK3

SpeedyTR

Alıntı yapılan: shark55 - 21 Eylül 2011, 11:15:12
vallaha öyle ya çok yorulduk terden su olduk ama çok güzel oldu arabanın rengini ancak gördük desem yeridir  sedefli mavi gibi bişe yaa ışığa göre bi mor oluyo bi lacivert :) I LOVE MK3
Maşallah yanıyoooo  :)  :tamamdir :sevgi:

cengizhan_mk3

kardeşim pasta ve cilanın bir numaralı ilacı kullanılmamış el havlusudur aklınızda olsun bir geçtiğiniz yeri bir daha geçmezsiniz benim cila çekmem 15 dakika  :tamamdir :tamamdir :tamamdir

SpeedyTR

Cengo, bizim araçlara cmtsi yada pazar hava durumuna göre pasta cila atalımda yansınlar kankisan ;) tabi senin durum bi netleşsinde..

shark55

bazılarının iştahı kabardı heralde parlaklığı görünce :) :P heheh pasta attıktan sonra pamuklu bezle sildim komple yaaa  adamın öpesi geliyo arabayı :D hehehehe

cengizhan_mk3

Alıntı yapılan: SpeedyTR - 22 Eylül 2011, 11:01:01
Cengo, bizim araçlara cmtsi yada pazar hava durumuna göre pasta cila atalımda yansınlar kankisan ;) tabi senin durum bi netleşsinde..
tamam kuzen çekelim parlasınlar çil çil  sonrada pazara hehe  ;D ;D ;D

cavanozz

evet ön camdaki sticker çıkarsa iyi olur..  pastadan sonra aracın rengi de tam olarak ortaya çıkmış harika görünüyor  ;)
yeni yine yeniden..!! 8)

shark55

Alıntı yapılan: cavanozz - 27 Eylül 2011, 11:41:16
evet ön camdaki sticker çıkarsa iyi olur..  pastadan sonra aracın rengi de tam olarak ortaya çıkmış harika görünüyor  ;)
:) teşekkürler ama acı bi haber araba satılacak mış abim söyledi  :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :'( :'( :'( :'( :'(
ilgilenen olursa aracı vermeyi düşünüyoruz.forumdan biri olursa inşallah iyi olur bukadar emek  boşa gidecek gibi geldi bana hiç yoktan golften anlayan, golfu seven  birine gitsin araç

cavanozz

hadi hayırlısı.. ben olsam  bu kadar emeğe karşılık 17-18 binden aşağı vermem   >:D :p
yeni yine yeniden..!! 8)