Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
pilot mk2 mk3 süslü oldu :)

pilot mk2 mk3 süslü oldu :)

Başlatan pilotmk2, 05 Eylül 2011, 23:59:29

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

pilotmk2

:) 1,6  

5ani5 mk2

hayırlı olsun sende benim gibi ikiden üçee geçtinn hayırlısı olur inş:::::: :)
Exclusive Garage

pilotmk2

teşekkür ederim kardeşim ... inşallah nasıl peki senin ilk izlenimlerin ?

5ani5 mk2

bi kaç elden geçicek yeri var :) tampon boyamı kaplamamı anlamadım:) sis farı gereklii:) refrektörler degişmeli:) araç 94 filan mı ? çamurluk sinyalleri kare çok az vardır:) ön jant ofseti 9 olmaması gerekliydi:) bunun dışında plaka yabancı diill siteye üyemii:) yada sahbndende ilanı varmıyodı:) sunroff var süper rengi süper jantlar lastkler sıfır gibi süper:)  marjpyeller güzel :)  canlı görmem lazım mk3 hastası oldum çıktım sen bakma bana:)
Exclusive Garage

5ani5 mk2

mk3 çok bizde yardmıcı oluruz:) bundan sonra mk3 gti kendini hazırla:)
Exclusive Garage

pilotmk2

ankara istanbul  çok uzak iller degil neden olmasın 95 model..tampon boya sis konusunda haklısın yavaş yavaş kaslanacak inş...

pilotmk2

inşallah kardeşim sagolasın sölemen bile yeter bu yolda inşallah böle kardeşlerimle tam gaz devam ....

5ani5 mk2

olur oluur zmanla he deyince olmuyoo:) ben 6 aydır uraşıyorum:) otomoblime taşıdılar konuyuu ayar oldum zaten:)
Exclusive Garage

pilotmk2

sıkıntı benimde üyelikle ilgili sıkıntı oldu da şimdi düzeldi resim falan başka ssiteden yükledim :)

SpeedyTR

Hayırlı olsun  :tamamdir Maşallahı var güzel diri duruyor arac, tabi Bilal kardeşimin dediği gibi canlı görmek lazım ama kırmızı bu arabada bi başka duruyor  :sevgi:

5ani5 mk2

kırmızıcılar burdaa:) siiyahh kötümü yanii:)
Exclusive Garage

pilotmk2

kardeşlerim güzel düşüncelerniz için teşekkür ederim  :))))

barut

95 modelse motor AEK olabilirmi ? ruhsatdaki kod nedir baktınız mı ?