Golf IV- En Yüksek Km.

Başlatan nihilist_deniz, 05 Eylül 2011, 22:58:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

crazycakir_43

168.000 de maşallah daha tık yok :)

umut_mk4

Alıntı yapılan: OffLineR - 16 Mart 2012, 10:24:34
Golf 4'ün hevesi mi alınırmış  :D :D
Yarın bir gün biraz param olsa da arabayı değiştircem desem bunu nasıl satarım aklım almıyor  :sevgi:
sayısaldan para cıksa bile satmam garaj arabası yaparım :sevgi:
2015 1.4 125ps highline

OffLineR

Sayısaldan para çıksa sorun olmaz da üstüne para koyup yenilemek istersen kritik :)
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

ØSîRîS

sayısaldan para çıksa direk bırakırım bunu herşeyini oynarım tam keyif aracı yaparım :) tüpü sökerim :) audi a7 alırım :)

umut_mk4

2015 1.4 125ps highline

mayham85

bende golfiv yok ama amcaoglusu toledo var 1.8 20v 320 bin kmde kendisi :) ic aksamda yipranma var ama yipranma bizden kaynakli aractan degil.

nihilist_deniz

Konuyu güncelleyeyim baya uzun zaman oldu kmler yükselmiş olabilir  :D
Golf: O bir tutku

xaero

zooteknist

xq288

gökhanpolizei

arkadaşlar bu arabanın sıcakta kullanılmadıgını soguk ıklım arabası oldugunu soyleyenler var ama yanılıyorlar bende 2000 golf4 158,000 bınde..bu arabayı benım gıbı sıcaklarda kullanan yoktur belkıde şırnakta gorev yapıyorum oraların sıcagınıda bılen bılır  yazın 60 dereceyı goruyor(en son termometre ıle cızrede asfaltta olçtum 57,5 dereceyı gosterdı) bu gune kadar hiç bır sorun yasamadım.. :D ama yınede arabaya yazık cünku içim gidiyor o sıcakta bırsey olacak dıye:D:D gıdecem bır sonrakı atamamı erzuruma ısteyecem araba bıraz soguk hava gorup serınlesın:D

ALPER.

rene

yanlız konu en yüksek km değilde herkes km sini söylesin şekilde yozlaşmış duruumda :)