120 km hızda başlayan titreme

Başlatan megadeth20, 15 Ağustos 2011, 19:58:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Han

rot ayarın kaçmış gibi gözüküyor
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

Mk1GTI

#15
Alıntı yapılan: oldboy - 17 Ağustos 2011, 15:35:50
Ayrıca şunu netleştireyim benim yaşadığım sıkıntı 120 üzerinde titreme değil resmen sola özellikle sağa çekme eğilimi idi. Eve geldiğimde ellerim direksiyon simidini sıkmaktan bütün gece ağrıdı. His tam olarak şuydu: hani bir aracın kasası küçüktür ve yüksek hızda başlar sağa sola doğru gezmeye, işte tam da öyle idi. Buna göre akstaki sorun mudur tüm bunlara neden olmuş olan?

Zaten ifade etmişsin.. Aracın nerdeyse yolda akis kesicekmiş ucuz atlatmışsın.. onları yaptır düzelicek.. Valla okadar yolu allaha emenet gitmişsin..  Allah korumuş..
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Han

yaptırılmamışmı o sorun belli :D
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

oldboy

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 17 Ağustos 2011, 16:58:49


Zaten ifade etmişsin.. Aracın nerdeyse yolda akis kesicekmiş ucuz atlatmışsın.. onları yaptır düzelicek.. Valla okadar yolu allaha emenet gitmişsin..  Allah korumuş..Sorma be Erşan. Dün itibariyle yaptırdım. Bu arada giderken Çanakkale den geçtim ve gelmeden seni arayacak olmadı Biga ya gelecektim yüz yüze tanışmak için... ama o kadar ters zamanda geçtim ki Çanakkale den... Artık bir dahaki sefere.

Alıntı yapılan: ercijuana - 17 Ağustos 2011, 17:39:13
yaptırılmamışmı o sorun belli :D
Ya Ercihan aslında iki vidam bir türlü adam akıllı sıkılmıyordu. Aklımdaydı aslında dönüşte yaptıracaktım. Neyse ki bir şekilde ucuz atlattık. Böyle böyle aracı daha iyi tanıyorum aslında.

megadeth20

aracımızın titreme sorunu aks milindenmiş sorunumuz giderilmiştir ilginize teşekkür ederim

comm.sys