Vento marşpiyelll ACİL

Başlatan emresener, 23 Ağustos 2011, 14:09:12

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

emresener

Arkadaşlar plastik marşpiyeller var ventolar için. düz mat siyah renkte.. nerden bulabiliriz acaba ? Örnek olarak resimlerde var....

0531 227 1067 varsa hemen bi takım alırım sağ sol..

[IMG]http://i.imgur.com/EGl1R.jpg[/img]
[IMG]http://i1034.photobucket.com/albums/a424/jfopps/IMG_3939.jpg[/img]
Yurtdışında yapılınca ŞAKŞAK ŞAK .........
Yurtiçinde Yapınca olmamış :)

htmetin

Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

mikail

tecrübe edilmiştir..gerçekten zorr... >:(  en azından orjinal fabrika malını bulman zorr.

emresener

fiberden yaptırıcaz artık ufaktan bişeyler ölemi. Golflerdekiler kısamı geliyor acepp ?

5ani5 mk2

bence kısa gelmez orjnal mk3 gti marjpyeli uyar:)
Exclusive Garage

alpers3

htmetin

Birkere tdı ventoya denk geldim. araç önden kazalıydı. Marşpiyelleri istediğimde kapılarla birlikte satıyorum bunları demişti.. garipsemiştim açıkcası. Golfle aynı olması lazım..
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

emresener

o zman ben bi aksaray yapayım bulurum orda herhalde golf marşpiyeli. olmadı ikitelli çıkmaları gezicez...

mikail

ikitelli ataturk oto sanayi de marspiyel yok tecrube edilmistir

KUCUKSU

Aynen benim taraftan da tecrübe edilmiştir.
Gezmedik dükkan kalmadı.

htmetin

herhangi bir aracın tek parça marşpiyelinden de uyan görmedim.. Sırıtmadan durabilecek Bmw'nin bir kaç modelinin marşpiyeli var onlarada işlem gerekiyor.