×

Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
1997 Golf III ile ilgili..
 

1997 Golf III ile ilgili..

Başlatan Scaty, 22 Ağustos 2011, 13:43:49

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Scaty

Arkadaşlar herkese merhabalar.
Öncelikle aranıza yeni katıldım ve üyeliğimin aktif olması sürecinde Golf III’leriniz ile ilgili yazılarınızı mümkün olduğunda okumaya çalıştım. Okuduğum kadarıyla da araçlarınızı ne kadar sevdiğinizi ve değer verdiğinizi anladım. Hatta bu sevginin tutkuya dönüştüğünü de söylesem sanırım abartmamış olurum.

Bir konuda siz profesyonel arkadaşlarımızın yardımına ihtiyacım var. Kayın validemin 1997 model  Golf III ünü satma görevi ailede bana verildi. Bende yapabileceğim en iyi şeyin ilan vermek olduğunu düşünüp ilan verdim. Bu süre zarfında da aracın tam olarak hangi özelliklere sahip olduğunu öğrenmek için internette araştırma yaparken sizlerle karşılaştım ve 2-3 gün sonra ilanı yayından kaldırdım. Satmaktan vazgeçmeyi bile düşündüm fakat hem kayın validemin sağlık sorunlarından hem de başka araçlarının da olmasından dolayı satmam gerekiyordu. Benim aracım olmasa burada yazdıklarınızdan sonra ben bile alabilirdim.  :)  Öncelikli amacım ve sizlere sorum bu aracı 1997 ‘de satın alırlarken özel bir seri olduğu bilgisini vermişler. Ne özelliği var bu özel seri olması durumunun onu sormak isterim. Bir de tuhaflık var ruhsatta CL diyor ama spor koltukları var. Forumdaki bir yazıda yanlışlıkla yazıldığını okumuştum. Bu siteyi gördükten sonra aracı değerini bilecek birine vermek ama aracın tam olarak hangi özellikleri olduğunu siz değerli üstatlardan öğrenmek isterim. Bunun için hangi bilgileri ve fotoğrafları vermem gerekiyorsa elimden geldiğince sizlerle paylaşabilirim. Şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
Saygılarımla
Yasin

Onamdar

Sizin araç sanırım 1.6 aft motor sportline. Bu araçların gti dan tek farkı 1.6 motor olması bu sebeple golf 3 lerde en çok tercih edilen seni hem en dolusu hemde gti a nazaran daha ekonomik. Benim imzamdaki linke tıkla araç aynı olması lazım.
Oldukça güzel bi arabadır.
Sizin araç kaç km de değişen yada boya varmı kaza yaptımı. Çalışmıyan donanımı varmı bunları belirt birde resim koy ona göre yorum yapmak daha kolay olur :)
Buda benim araç...Pasta cila+ plasti dip ile jant boyanması

htmetin

#2
Araç Sportline olası..yasin arabayı kendinemi düşünüyorsun? yoksa satcanmı?
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

Scaty

Tesekkur ederim Okan.. Kitapçıklarının birinde bende AFT geçen bir şeye rastladım demek ki AFT.. :) Güzel arabaymış bende binene kadar anlamamıştım. Sürüş keyfinin ne olduğunu anladığım araba oldu benim için. Araç tamamen orijinal değişen hiçbir parçası yok hatta boyanan bir parçası da yok sadece sol ön kapıya bir taksici çarpmış ve rötüş yapılmış. Benim kullandığım süre zarfında gördüğüm sorun olabilecek özelliği sağ otomatik cam sürekli kapatma düğmesine basılınca yarım açık kalıyor bir iki tık kapatma yapınca kapanıyor. Bir de abs ışığı seyir esnasında durup dururken yanıyor sonra sönüyor. Gördüğüm başka sorun yok araç 111.400 km de şimdiye kadar tık dememiş. Bu arada söylemeyi unuttum araç otomatik vites. Seninkini inceledim aynı gibi motor biraz farklı görünüyor birde orijinal deri direksiyon elle dikilmiş gibi. Resimleri en kısa sürede paylaşırım satış ilanında kullanmak için çekmiştim bir kaç kare ama sizlerin güzel fotoğraflarının yanında iyi çekim yapmak gerek.

Yok Hasan satacağım benden öyle isteniyor.   


Scaty

#5
Dün eve geç saatte gidebildiğim için yeni fotoğraf çekemedim o yüzden daha önce ilan için cep telefonu ile çektiğim bir kaç fotoğrafı paylaşıyorum kalite için kusura bakmayın. Umarım araç ile ilgili fikirverir. Tam olarak özelliklerini öğrenmem için gerekirse motorunda fotoğrafını paylaşabilirim.
Teşekkürler.









barut

97 Sportline AFT motor  :tamamdir  satılacak araba değil aklınızda olsun  :)

Scaty

Ah bana kalsa satmam o viraj alması, 100 KM. üstünde gaza dokununca fırlaması ve en önemlisi müthiş güven vermesi inanın 2011 model Clio'm var 110 beygir o tadı alamıyorum. Ama yapacak bir şey yok satmam lazım bari değerini bilen biri alsın da buradan izleyelim sonrasını.  :)   

barut

otomatikler manuelden düşük değerde satılıyor şuan piyasa şişik olduğu için otomatiklere ( tüplü olanlara ) 14500-15500 arasında isteyenler var.

Scaty

Anladım o zaman aracın temiz olduğunu düşünerek üst limit olan 15500 tercih edilebilir ama tüpünde 1000 TL olduğunu düşünürsek 14500 istemek sanırım fazla olmaz. Hatta forum üyelerine özelde indirim yapılarak 14000 son fiyata bırakılarak aracın hak ettiği yere ulaşması sağlanabilir mi ne dersiniz. Ona göre hareket edeyim.   

nizam

sen bir fiyatını koy ortaya alıcılar sana neler sunacak aklına yatana veririsin aracı biz ne desek boş buradan
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE


ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

Onamdar

araba aşırı derecede temiz 15 den aşşağı verme derim.
Buda benim araç...Pasta cila+ plasti dip ile jant boyanması

htmetin

Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

Scaty

Okan 15 degilde 14.5 verene verebilirim o kadar şişirmeye gerek yok sanki.. En azından araba değerini bilen birine gitmiş olur.
Valla Hasan temizliğinden dolayı dedin herhalde kayın valide arabası ama biraz gaza basınca yarış arabasına dönüşüyor. :)