Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
GCN15 Vento ;) - Sayfa 2

GCN15 Vento ;)

Başlatan emresener, 22 Ağustos 2011, 03:42:40

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

5ani5 mk2

hışşgeldin kardeşimmm bi ara satılıkarda vardı bu araç hala duruyomu bilmiyorum ventoyuda çok begeniyorum özellklee ön taraf mk3 de harika oluyoo bigün onada sıırak gelirsee vento önü yapııcamm:) mk1 için allah kolaylık versin:)
Exclusive Garage

cavanozz

fotolar güzel, araç güzel daha nolsun..   hoşgeldin  keyifli formlar emre
yeni yine yeniden..!! 8)

emresener

Alıntı yapılan: air-cooled - 22 Ağustos 2011, 16:04:55
Bari busekilde birakip cekiclemeyin pas tortusu olunca onu tamamen temuzlemesi dert emin ol oyuzden astarlayin hemen cekiclemeyi oyle yapin . Hos siz isinizi biliyosunuzdur ama genede soyleyim dedim ;)

Araç kapalı garajda yattığı için sıkıntı yok pek saç'da. sadece sol çamurluğu komple değiştircez çnku ilk kazımaya başladığımızda havalar yagmurlu idi biraz öle gezdik paslansın die çok gezmişiz :D bide çürük var o kısımda o yuzden komple değiştirme kararı aldık. bu ay içinde kaporta bitmiş olcak. allah izin verirsede ekim ayında boyanır :D sonra yavaştan toplama işleri :D

Alıntı yapılan: 5ani5 mk2 - 22 Ağustos 2011, 19:45:20
hışşgeldin kardeşimmm bi ara satılıkarda vardı bu araç hala duruyomu bilmiyorum ventoyuda çok begeniyorum özellklee ön taraf mk3 de harika oluyoo bigün onada sıırak gelirsee vento önü yapııcamm:) mk1 için allah kolaylık versin:)

askerlik olayındaki sıkıntı yuzunden elden çıkaralım demiştik ama evdeki diğer arabayı satınca bu dursun kararı ile şuan elde tutuoruz :D ama isteyen olursa satarız. TOk satıcı hesabı olarak :D

Diğer arkadaşlara da teşekkürler...
Yurtdışında yapılınca ŞAKŞAK ŞAK .........
Yurtiçinde Yapınca olmamış :)

MeTHea35

nokta olmus nokta kazasız belasız  hoşgeldin aramıza ;)

brkYRC

Senin Vento'yu Bahçeşehirde tenis kortların orda gördüm... birdaha gelirsen haber ver mutlaka  ;)
"Hurdalarin Efendisi"

emresener

Alıntı yapılan: STAK67 - 29 Ağustos 2012, 19:36:14
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-volkwagen-vento-1-6-gl-acil-satilik-96453887/detay  senin araba zannettim üzüldüm bian :D

yok benım arabayı 16.500e satmaya çalışıyorlar ama bi turlu olmuyor ahahah :D 12,500e ben vermiştim zamanında :D

Replika amg jantlardan takmış fiyat artmış :D
Yurtdışında yapılınca ŞAKŞAK ŞAK .........
Yurtiçinde Yapınca olmamış :)

S H A R K

Maşşallah Maşşallah Kazasız belasız emrecim :)