Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
yan çıtalar ve iç kapı kolları

yan çıtalar ve iç kapı kolları

Başlatan manifestoon, 15 Ağustos 2011, 12:19:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

manifestoon

eserdemir

başarılı bir çalışma olmuş...benimkide jazz mavisi aynı şekilde boyamak istiyorum fakat boyayı tutturamamaktan korkuyorum...tampon çıtalarınıda boyayacakmısın?

manifestoon

önümüzdeki haftasonu tampon çıtalarını  da boyayacam
ivedikte arbanın rengine göre tüpe boya basıyorlarmış istersen bi araştır ben de bi arkadaştan duydum

eserdemir

ben bi tüp yaptırdım ve tapmonun köşesne uyguladm ama hala renk tam kapanmadı yani açık kaldı kaporta boyasından...
o yüzden korkutuyor beni...

serhat

yanlız çıtaların kenar köşelerini iyi yapamamşsınz bi süre sonra kabarıp döküleceklerdir astar yok çnkü altında iç kapı kolları güzel olmuş ama çıtalarıiyi bir boyacıda yaptırmanıı öneririm ;)
WOLFSBURG STYLE ;)

manifestoon

aslında acemiliğime geldi dediğin gibi astar atıp boyadıktan sonra bi de vernik atmak gerekiyormuş
neyse olmadı tamponları öyle yaparım kapı çıtalarını da sonra tekrar boyarım

BLaCk_VWoLf

Elinize sağlık özverili bir çalışma tebrikler  :tamamdir  kaportacıya 300 400 tl vermektense bu uygulama maliyetine göre çok iyi olmuş  ;)  bence çıtaların uçlarını da çok ince bir sulu boya fırçası ile dokunuşlar yaparak tamamlayabilirsiniz