Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
ve işte sonunda boramın fotoları.... - Sayfa 4

ve işte sonunda boramın fotoları....

Başlatan caner4, 13 Ağustos 2011, 20:29:15

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mussel

Caner ayıptır sorması kapılar ne kadara mal oldu sana?
03.06.2005

caner4

valla ahbap işi 150 liraya mal oldu kolçak kılıfıyla birlikte.
This is the best one until we make a better one.......

mussel

way be süper olmuş ama ben çok beğendim,üzerinde eskisin.Fiyatta harika.burda yaptırsak en az 400 lira.
03.06.2005

caner4

valla totalde 470 liraya mal oldu bana ön iki camlar çalışmıyordu onlar yapıldı bu döşemeler yapıldı park sensörü takıldı sonuç olarak bu fiyat çıktı ortaya nasıl sizce çok mu az mı nedir ne değildir :D

nizam

eski konu ile birleştireyim burayı ben.

kapı dösemelerin ayak izi olmuş hep ( bir daha araba alırsam açık renk almayacam kararlıyım bizim ülkemize göre değil bu )

kapı dösemelerin güzel olmus kaplama yaparken o kısım ayrılıyor mu dikkat ettin mi
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

nizam

Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

caner4

valla hiç görmedim yapılırken yoğun çalıştığım için güvendiğim bir müşterimiz vardı ona bıraktım o halletti hepsini ben bitmiş bir şekilde aldım :)

vp703

abi çok güzel olmus cok temiz olmus kolcakla birlikte harika duruyor. tek gözüme carpan el frenindeki leke oldu o da nazar boncugu olsun :) arkadaki komsunun borasından daha diri duruyor senin araba :)
http://www.vwtr.net/forum/otomobilim/07-vp-703-t29100.0.html

Dünya kadar malın olacağına fındık kadar Turbon olsun

caner4

Alıntı yapılan: vp703 - 01 Nisan 2012, 15:02:26
abi çok güzel olmus cok temiz olmus kolcakla birlikte harika duruyor. tek gözüme carpan el frenindeki leke oldu o da nazar boncugu olsun :) arkadaki komsunun borasından daha diri duruyor senin araba :)
Eyvallah kardesım bende farkındaym el frenının ama ıste bı kap kılıf falan bulamadım ona oyle kaldı arkamdakı bora karsı komsumuzun emeklı ogretmen kendısı bı ara bnm arabadakı celık jantların onundu . Bızım komsu almadan once bı apacı bıraz oynamıs arabayla orjınale dondurmeye calıstı en fazla bukadar oldu :)

vp703

abi senin bu jantlar daha guzel diger jantlardan donus yaptigina cok sevindim. el freni kafaya takma benim demek istedigim hepsini yaptirdin da oraya da bisey yaptirsaydin adamlara desen su el frenini de halledin yaparlardi :)
senin komsuya sozle uste 2 lira versin bak nasil atlar :)
http://www.vwtr.net/forum/otomobilim/07-vp-703-t29100.0.html

Dünya kadar malın olacağına fındık kadar Turbon olsun

caner4

:)  el frenıne nası bı care buluruz hakkaten ya ?

kemal_koker

caner4

kemal_koker