hıç yardımcı olmadınız

Başlatan alivv, 10 Ağustos 2011, 19:40:32

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

aranıyor

mk1
1 (100%)
mk1
0 (0%)

Toplam Oy Verenler: 1

odyseuss

VW Sakarya Facebook Sayfası

Mk1GTI

Alıntı yapılan: alivv - 11 Ağustos 2011, 20:20:27
anlıyorum saol güzel dir ama benim de bütcem var o bana agır gelir yukardaki link deki otomatik nasıl acaba

Otomatik olanda önden kaza var ama bu çok ciddi değil ben sahibinle konuşmuştum o yüzden komple boyalı araç.. Orj. de benzinli 1600cc sonradan mk2 dizel atılma araç.. Resimlerdende düzgün gözüküyor ama canlısını görmedim..
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

ALPER.

linkdeki otomatik viteste E konumu var o ne?

Mk1GTI

"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Mk1GTI

Alıntı yapılan: boralp - 11 Ağustos 2011, 21:50:56
linkdeki otomatik viteste E konumu var o ne?

O VW ye özel.. 1-2-3-D yerine 1-2-D-E yapmış. Uzun yolda E ye alıyosun bi nevi 5 vites..

ALPER.

çok iyiymiş o ya :) "E"konomi vitesi, D ile boş arasında :D

sağol doktor bilgi için :D

alivv

resimlerde araclar hep düzgün gözüküyor nedense benzinliden dizele gecmiş bi problem olurmu acaba

alivv

bide şu orduda var kırmızı resimlerde hoş gözüküyor ama canlısı nasıl acaba o kadar yolu gidipte hüsrana ugramak var  bide 

alivv

arkadaşlar otomobilim bölümünde nünü isimli arac hakkında bil sahibi olan varmı acaba yorumlarınızı bekliyorum