Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
97' GTİ.. - Sayfa 11

97' GTİ..

Başlatan iko, 26 Temmuz 2011, 10:10:56

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

iko

sildim abi ilanı yenide yüklicem =)) tarihi güncelle eleştirileri gelince sildim en sonunda :D

ggtoker

Alıntı yapılan: iko - 06 Mart 2012, 00:31:30
sildim abi ilanı yenide yüklicem =)) tarihi güncelle eleştirileri gelince sildim en sonunda :D

yeni ilan yeni resimler detayli bi mk3 tanıtımı aracı satmanda yardımcı olacktır....

GTİ MEHMET

Alıntı yapılan: iko - 06 Mart 2012, 00:31:30
geçen senin araba için çok uğraştım sana ulaşıyodum bir uzman arkadaş var alıcaktı anlattım makinayı felan ama yeni evlendiği karı arabayı beğenmediya :-[  dedim içimden sen ne anlarsın gti mk3 den felan kokoşya, bin dedim brodweye sen alışmışın ;D

iko

Alıntı yapılan: GTİ MEHMET - 06 Mart 2012, 12:27:09
geçen senin araba için çok uğraştım sana ulaşıyodum bir uzman arkadaş var alıcaktı anlattım makinayı felan ama yeni evlendiği karı arabayı beğenmediya :-[  dedim içimden sen ne anlarsın gti mk3 den felan kokoşya, bin dedim brodweye sen alışmışın ;D
;D ;D ;D ;D ;D ;D eyw abicim şimdilik ilan yok zaten yine isteyen olursa konuşuruz ama.. kısmetse hafta sonu marçpiyelleri mat siyah yapıcam sonra arka ek kalıcak egzosuda ayarlarsam onuda çıkartırım aradan..

iko

Alıntı yapılan: GTİ MEHMET - 06 Mart 2012, 12:27:09
yeni evlendiği karı arabayı beğenmediya :-[  dedim içimden sen ne anlarsın gti mk3 den felan kokoşya, bin dedim brodweye sen alışmışın ;D

hatun abi işte ne diyceksin.. :D :D gerçi ben biriyle anlaştım zamanında adam satışı almaya gelicekti kız arkadaşım satıcam diye ağlayınca kıyamadım satmadım adama aracı   :D :D   :t

GTİ MEHMET

yav yemin ederim öleya bizimkide hiç sattırma taraftarı değil çok alıştım diyo :sevgi: pusuk yavaş yavaş sistem açık gitmeye alıştı anlıcan  :)

GTİ MEHMET

hayırlı satışlar ben verdim valla gitti gti :-[ umarım sende çok satmak istiyosan satılır..ama çok düşürmüşssünbe fiyatı abicim

taaytay

jantları kendi rengi yap birazda arabayı bas o marşbiyelden kurtul birde fiyatı 16 bin yap  daha rahat satarsın bence bizim insanımız fiyatı düşük yazdınmı altında birşey arıyor hayırlı satışlar

cnr_mk1

Alıntı yapılan: iko - 17 Nisan 2012, 08:43:51
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-bakmazsan-sende-uzulursun-bende-82192361/detay/
hayırlı satıslar

Alıntı yapılan: taaytay - 17 Nisan 2012, 21:30:12
jantları kendi rengi yap birazda arabayı bas o marşbiyelden kurtul birde fiyatı 16 bin yap  daha rahat satarsın bence bizim insanımız fiyatı düşük yazdınmı altında birşey arıyor hayırlı satışlar
:)  :tamamdir katılıyorum .

5ani5 mk2

Alıntı yapılan: taaytay - 17 Nisan 2012, 21:30:12

50 kez dedik ikoya yok hala bişi yaptıgı yok :=) ilk aldıgı günden beri o arka ek duruyo bi sökmedi. yapcak bişi yok :=)
Exclusive Garage