alttan gelen ses

Başlatan aykuttuncer, 24 Temmuz 2011, 23:00:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

aykuttuncer

gecen yolda gıderken yuksek devırde gıderken ayagımı gazdan cekıp yuksek hızda tekrar basınca ılk basısta sankı alttan arabaya bısey vuruyolar gıbı bı sallanıyor on taraf hıssedıyor sarsıntıyı gozukurde hıcbısey yok cok hafif gıbı ama suren cok hıssedıyor

gültekin77

Motor kulakçıklarından biri kopmuş olabilir.
Karakter alışverişte ortaya çıkar.

aykuttuncer

Alıntı yapılan: gültekin77 - 24 Temmuz 2011, 23:20:00
Motor kulakçıklarından biri kopmuş olabilir.
araca aşırı zorlama yapmadık ama öyle vuruntu yokki kucuk devırlerde ıcerıyı rahatsz etmıyor yanı surucu ve yanındakı paspasın ordan ayagıma bısey vuruyor sankı hafıf hafıf bole

ØSîRîS

aynı sorun bendede var..bu hafta bakıma giricek zaten aracım o sorunada bakacaklar bu ses genelde motor kulağından geliyor.

MURAT0154

motor kulağı olabilir veya aracın altını daha önce vurduysanız. gaza yüklenince egsoz biryerlere çarpıyor olabilir

barut

eksoz lastikleri çatlamış yada çıkmış olabilir ben o sesi eski aracımda 1 hafta aradım jim carry gibi kafa dışarda geziyordum :D

aykuttuncer

Alıntı yapılan: barut - 25 Temmuz 2011, 12:45:07
eksoz lastikleri çatlamış yada çıkmış olabilir ben o sesi eski aracımda 1 hafta aradım jim carry gibi kafa dışarda geziyordum :D
aracı benden cok enıste kullnddıgı ıcın vurmus olabılır bn gecen bındım ses geldı ole soyledım arac onn cunku hayırlısı inş bi srn yoktur

taraftar

Alıntı yapılan: barut - 25 Temmuz 2011, 12:45:07

:D Jim Carry ...

aykuttuncer

Alıntı yapılan: taraftar - 26 Temmuz 2011, 21:28:14
:D Jim Carry ...
:D arac sayesınde sosyelıte kazanmıssın bak :D

serhat

WOLFSBURG STYLE ;)