pert vento aranıyor

Başlatan mikail, 24 Temmuz 2011, 14:49:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mikail

haklısın :) bi araştırıp ona göre karar verecegim artık

GolfMk1Cabrio

Benim babada 1996 model 1.8 Executive Vento var şu anda sitenin otoparkında toplamak için almıştı belli başlı parçalkarı eksik kaporta vs parçasında eksik yok ön+arka camı yok motoru üzerinde torpidodaki airbag patlak vergi borcunu ödüyoruz şuan sigorta-muayene yok kaç sene geçti bilmiyorum eğer karşılarım diyosan babama bi sorarım kabul ederse hurdaya çıkartırız alırsın yada ben toplamaya razıyım dersen borçlarını vs üstlenirsin 2. vento sahibi olursun çünkü arabada toplanması gereken bişey kalmadı ön+arka camını alıp takıcaksın bide 2 adet radyatör + fan , farı sinyali vs hepsi arbanın içinde duruyo  :)
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

mikail

kardeş bi rsimlerini atabilirmisin arabanın?ne kadar borcu var bi ögrenebilirmiyiz?

mikail

birde motor kodun adz mi abs mi?

GolfMk1Cabrio

Abi babamla konuştum satmamakta ısrar ediyo toplıycağıda yok beni deli ediyo güzelim Ventoyu aşağıda çürütüyo  >:(

mikail

hadi ya bende bi çıkar yol bulduk diye umutlanmıştım :)neyse hayırlısı umarım çürütmez ventoyu yazık olur

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: mikail - 25 Temmuz 2011, 16:28:55
hadi ya bende bi çıkar yol bulduk diye umutlanmıştım :)neyse hayırlısı umarım çürütmez ventoyu yazık olur

Satma kararı alırsa hemen yazarım buraya ama niyeti yok gibi toplıycam deyip duruyo elini sürdüğüde yok  :-[

mikail

ne eksigi varki sizin ventonun?

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: mikail - 25 Temmuz 2011, 16:56:14
ne eksigi varki sizin ventonun?
Bi tek radyatör fanları bide radyatörler ön-arka cam o kadar gerisi vergi borcu vs onlarıda yavaş yavaş ödüyoruz  :)

mikail

onlar bişey degilmiş ya bence baban o arabyı toplar :)

emre6n

sağ far lazım vento banada bulan eden PM atsın