OGame oynayan ?

Baþlatan SeyitE, 24 Temmuz 2011, 13:08:32

« önceki - sonraki »

SeyitE

ArkadaÃ...Ÿlar, abiler, kardeÃ...Ÿler 2 sene ara verdikten sonra ogame'e tekrar geri dönüÃ...Ÿ yaptÃ,,±m Jupiter gezegenin de  oynayan varsa görüÃ...Ÿelim beraber savaÃ...ŸalÃ,,±m.

AG0463

en son bi 5-6 sene once lise 1de oynamÃ,,±stm  sonra 1-2 senede bir bi daha basladm :D ama sarmadÃ,,± bÃ,,±raktm temelli :D
GTD

barut

vay be ogame halen devam ediyomu :) 8. evrende 8 hesapla oynuyordum bi zamanlar hey gidi günler heyyyy

metalcil

Lanet olsun o oyuna ya, aklÃ,,± olan oynamaz OGAME.. Ömrümün 1.5 senesini yedi. Draco ve Electra,

Bir daha tövbe, oynayan varsa geç olmadan bÃ,,±raksÃ,,±n. Ogame oynayan arabasÃ,,±nÃ,,± bana versin, nasÃ,,±l olsa onun iÃ...Ÿine yaramaz. ArkadaÃ...Ÿ dünyadan kopacaÃ,,ŸÃ,,± için  :D :D :D

SeyitE

valla abi ben 3-4 sene önce oynamÃ,,±Ã...ŸtÃ,,±m ogame giren eve hÃ,,±rsÃ,,±z girmez kelimesini çok iyi anlamÃ,,±Ã...ŸtÃ,,±m :D baya geliÃ...Ÿtikten sonra beni 3kiÃ...Ÿi birden vurdu :D Ã...Ÿimdi yeni evrenin açÃ,,±ldÃ,,±Ã,,ŸÃ,,±nÃ,,± duyunca bi gireyimbakayÃ,,±m dedim :D yine sarmaya baÃ...ŸladÃ,,± 6 bin kiÃ...Ÿi içerisinde Ã...Ÿuanda 350. kiÃ...Ÿiyim akÃ...Ÿama 200 küsürüncü olcam inÃ...Ÿ.

metalcil

SüpermiÃ...Ÿ, hemen Ankara ya gelip alÃ,,±yorum BMW nin anahtarlarÃ,,±nÃ,,±. Dedimya nasÃ,,±l olsa iÃ...Ÿine yaramaz. Sen evde hÃ,,±rsÃ,,±z bekle dur.. :t

SeyitE

gel abi beklerim :D yada gelmene gerek yok cumartesi ben belki geleceÃ,,Ÿim oraya direk veririm :D

Onamdar

filoyu kaldÃ,,±rmÃ,,±Ã...ŸtÃ,,±m alarm filan kurdum gece saat 4 gibi tekrar kaldÃ,,±rmam gerekiyordu yatmadan öncede bira içmiÃ...Ÿtim kalkÃ,,±nca bi tuvalete gideyim kaldÃ,,±rÃ,,±rÃ,,±m tekrar demiÃ...Ÿtim 5 sn ile filomu patlatmÃ,,±Ã...ŸlardÃ,,±...
Buda benim araç...Pasta cila+ plasti dip ile jant boyanmasÃ,,±

SeyitE

:D O çok kötü oluyor abi adam aydan tam 2 sn ile kilit atmÃ,,±Ã...ŸtÃ,,± bana

Onamdar

banada 5 sn atmÃ,,±Ã...Ÿ belki tuvalete girmeseydim kaldÃ,,±rabilirdim ama bellide olmazdÃ,,± 5 sn çok kÃ,,±sa :D

Onamdar

bu baÃ...ŸlÃ,,±Ã,,Ÿa ilk cevabÃ,,± yazdÃ,,±ktan sonra gittim o jupitere baÃ...ŸladÃ,,±m ama geç baÃ...ŸladÃ,,±Ã,,ŸÃ,,±m için olsa gerek anca 1700 lere geldim bide keÃ...Ÿifde filo patladÃ,,± 20 tane ha 5 tane aa 12 tane kn gitti :D
nick ne senin

metalcil

Ya siz hala Ogame mi oynuyorsunuz. Bak Ankaraya gelip alÃ,,±p gideceÃ,,Ÿim 3,24 ü :)
Gece gelmem, nede olsa Ogame oynan eve hÃ,,±rsÃ,,±z girmez  ;D ;D ;D " Ogame atasözü"

SeyitE

abi ben 8.30 12:00 arasÃ,,± ilgileniyorum :d