golf mk1 direksiyon kutusu

Başlatan 90khan, 20 Temmuz 2011, 11:44:10

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

90khan

direksiyon sert viraja girdiğimde atlama yapıyor sadece bir diş atlıyor fakat tehlike arz ediyor yeni direksiyon kutusunu nereden ne kadara bulabilirim?

ThE_Unforgiven

CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

panik

ankarada türkyılmaz'a, Ümit özkan'a, atılgan'a, üçel'e sor, fiyat al hepsinden gökhan. yan sanayisini de araştır, sağlıklı bişey olduğunu düşünüyorlarsa öyle al. yanlış bilmiyorsam 75-225 lira arası fiyatlar

cyber34

ThE_Unforgiven

orjinalsa tamir ettir 50-60 lira gibi bir rakam tamir ediyor tornacılar. Mk1 lerin kutusunda ahım şahım bişey yok hidrolik gibi değil yani.

90khan

tamir olayını sordum şuan niğdedeyim çok sağlıklı yapamıyorlar burada dedi ustam enn iyisi yan sanayi bile olsa alıp takman dedi şimdiilik bir sıkıntı yok ama bir ay sonra ankaraya döneceğim kafam rahat gitmek istiyorum

Kingpin

Tamir çok zor çok düzgün tornacı lazım. Eğer bulursan düzgün bir adama yaptır derim.

Yan sanayide sorun çıkartmaz ayrıca Amerika'da adamlar kullanıyor çatır çatır.

taha_jetta80

bende alıcam bugün yarın. benimde bi diş atlıyor sanırım. sıkıntı yaşıyorum yolda gezme de yapmaya başladı. Yan sanayide bi sıkıntı olacağını düşünmüyorum.

ThE_Unforgiven

Ben yan sanayi taktım sıkıntı yok şimdilik ...

escocem

yan sanyide sıkıntı var 2-3 aya lastiklerde kalınsa özellikle alırısnız elinize.hız yapmayın arkadaşlar probleminiz gerçekten büyük söylemedi demeyin ;)  arabayı vermeden 1 ay evvel benimde yaşadığım bi sıkıntıydı 2 adet orjinal aldım biri takıldı diğeri alan abiye verdim düşünmedim hiç burda aranacağını..gerçi daha ne parçalar gitti ya hesap yapmamak lazım >:D

90khan

rotçunun direksiyon kutusu dediği sorun kamber vidasının gevşemesiymiş meğer kamber ayarı yapıldı vidası çıkıldı sorun bitti bu ustalar batıracak bizi durduk yere :S