Şehitlerimiz için Tepki Konvoyu biz neden düzenlemedik ?

Başlatan fat34, 17 Temmuz 2011, 18:18:19

« önceki - sonraki »

fat34

arkadaşlar JDM team istanbul konvoy düzenlemiş şehitlerimiz anısına tepki çekmek için keşke bizimde buna benzer bir organizasyonumuz olsaydı görünce bizim neyimiz eksik dedim  :(  ve üzüldüm..  :-[

cavanozz

bu form da ben öyle bir ruh göremiyorum fatih...  19mayıs 29ekim gibi zamanlarda üst barner da türk bayrağı görürüz ama böyle durumlarda neden göremiyoruz ona anlam veremiyorum...
yeni yine yeniden..!! 8)

cengizhan_mk3

Bencede millet parça telaşına düşmüş, Honda cılar gibi ince düşünemedik.. Her ilde eş zamanlı düzenlenebilirdi.. Ben şahsen normal antalyada meydanındaki konvoya dahil oldum..  :tamamdir herkez bir şekilde tepkisini göstersin artık. Pc başında vah vah tüh tühle olmaz bu işler :tamamdir                   Honda hayat demekki daha hala ONDA arkadaşlar üzgünüm. :tamamdir

ThE_Unforgiven

Alıntı yapılan: cengizhan_mk3 - 17 Temmuz 2011, 20:18:14
Bencede millet parça telaşına düşmüş, Honda cılar gibi ince düşünemedik.. Her ilde eş zamanlı düzenlenebilirdi.. Ben şahsen normal antalyada meydanındaki konvoya dahil oldum..  :tamamdir herkez bir şekilde tepkisini göstersin artık. Pc başında vah vah tüh tühle olmaz bu işler :tamamdir                   Honda hayat demekki daha hala ONDA arkadaşlar üzgünüm. :tamamdir

Süleyman Talat ÜNEL bunu beğendi.

Aynen dediğin gibi her şehit haberinde face profilleri bayraklarla donatılır bir hafta sonra herşey eski düzen. Aslında yazacak çok şey varda neyse..
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

aykuttuncer

ben site için o ust kısımda bayrak vs ısı hakkında konu actım sılındı anlam veremedım

suskun

Alıntı yapılan: aykuttuncer - 17 Temmuz 2011, 22:49:19
ben site için o ust kısımda bayrak vs ısı hakkında konu actım sılındı anlam veremedım
bu konudan devam ettiği için silindi aykutum sorun yok
H.G WORKS

aykuttuncer