Arkadaşlar selamlar ve merhabalar

Başlatan Hayri, 17 Temmuz 2011, 01:51:31

« önceki - sonraki »

Hayri

selam arkadaşlar. uzun zamandır sizi takip ediyorum. hem burada olsun, hem sahibinden sayfasında araçları çok takip ettim. üye olmak bu güne nasipmiş  :) 92 senesinde 74 1303S ile başlayan vw tutkum bu zamana kadar çoğalarak geldi. sonraları mk2 ve mk3 olmak üzere iki aracım daha oldu  :) fırsatım olursa onları sizlerle paylaşmak isterim. şimdilerde yine arayış içindeyim. daha doğrusu 2 senedir temiz bir araç bakıyorum ancak ne zaman almaya yeltensem sizlerden biri kapıyor aracı  :( fikirleriniz benim için çok değerli. benimle paylaşırsanız sevinirim. sevgiler

mehmetk

it ürür kervan yürür...

aykuttuncer

hg forumumuza ıyı forumlar aracı burdan arastır sende kötu arac cıkmaz inş. gonlune gore bulursun 2 sene once bız sattık mk3 aradıgın tarzda bı aractı kısmet

BerkG

tartışmasız burda süper araçlar var hem temiz hem güzel..hoşgeldin iyi forumlar
PhoeniX

cavanozz

hoşgeldin hayri.. inşallah aradığın aracı bulabilirsin.. düşündüğün araçlar olursa almadan önce burada paylaşırsan senin için iyi olur
gidip görenler yada evveliyatını bilenler çıkabilir..  keyifli formlar..  :tamamdir
yeni yine yeniden..!! 8)

Hayri

hepinize teşekkür ederim. sağolun. şu sahibinden de kırmızı 97 gti var yalovada. hala fiyatı indirmedi  :( ankaradaki beyazı hiç söylemiyorum  :) o da çok pahallı. önceki yorumlarınızı okudum da ;) 13-15 bin bu işin raici sanırım. ben 13 bine satmıştım 2008 de

aykuttuncer

2010da 13750 ye gıttı 97 sportlıne beyaz hıc hata boya degısen olmayan 180 bınde bı aractı :)

Hayri

insanın kısmeti bir yerlerde bekler kendini  :) 1.6 sportline idi benimkisi de :) 128 bindeydi  :( şartlar öyle gerektirdi. ancak bir kere tadını alınca  :D şimdi bir üstünü düşünüyorum. bulabilirsem 97 gti edition  >:D nasip, sabırla bekliyeceğim. acele edip elimde patlamasını istemiyorum

Hayri

Alıntı yapılan: cavanozz - 17 Temmuz 2011, 13:04:55
hoşgeldin hayri.. inşallah aradığın aracı bulabilirsin.. düşündüğün araçlar olursa almadan önce burada paylaşırsan senin için iyi olur
gidip görenler yada evveliyatını bilenler çıkabilir..  keyifli formlar..  :tamamdir
sahibindendeki gtiler hakkında bir fikrin var mı?

infinity3455

sahibindeki  gti  ler   sosyete kapagı olmuş  çogu  alan  satıyooo

Hayri

Alıntı yapılan: infinity3455 - 18 Temmuz 2011, 00:49:01
sahibindeki  gti  ler   sosyete kapagı olmuş  çogu  alan  satıyooo

doğru diyorsun da, başka nasıl bulacağız  :)

infinity3455

istda  çok  var  gti   bir  gezsen  nasip   
ben  bir  garajda  buldum  ama  sahibi  yoqqqq   :)

Hayri

Alıntı yapılan: infinity3455 - 18 Temmuz 2011, 00:52:26
istda  çok  var  gti   bir  gezsen  nasip   
ben  bir  garajda  buldum  ama  sahibi  yoqqqq   :)
o zaman istanbuldaki arkadaşlardan yardım istiyeceğiz  :)

Hayri