enc de gitti artık zsd var :)))

Başlatan pilotmk2, 11 Temmuz 2011, 10:58:26

« önceki - sonraki »

pilotmk2

arkadaşlar araç 1991 model turbo dizel yakıtı km de ortalama ne kadar olur bir bilginiz var mı yada dizel araçta nelere dikkat etmem gerek genel anlamda?

redmonster

arkadaşım hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle.. benim araç son ölçümüme göre bir depo ile ( 55 lt )  tam olarak 960 km gitti .  jr kodlu turbo dizel motorlu aracım..
Ne Kadar Duman O Kadar Randuman ..

ismiil

pilotmk2

Alıntı yapılan: redmonster - 11 Temmuz 2011, 20:16:49
arkadaşım hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle.. benim araç son ölçümüme göre bir depo ile ( 55 lt )  tam olarak 960 km gitti .  jr kodlu turbo dizel motorlu aracım..
anladım olmadı bugün fulleyip denemek gerek :)

pilotmk2

djtiko

kazasız belasız kullan aracının masallahı var ama ben 16 bile takamıyorum 17 cok yormasın aracı
OLD SCHOOL  MK2 ....

pilotmk2

aracı üzmeden seve seve binecez artık  ::)

5ani5 mk2

hayırlı olsun güzel araççç:) ama acil bas onu:)
Exclusive Garage

suskun

kardeşim hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin çok sevindim çok düzgün araç gerçekten
bu arada acil o jant lastiği 15 e düşür bunu neden dedim valla tüm teker bilyaların en fazla 1000 km sonra ötmeye başlar benden söylemesi
yakıt vs de hesaplayamazsın o jant lastikle
tekrardan hayırlı olsun ..
H.G WORKS

pilotmk2

Alıntı yapılan: suskun81 - 12 Temmuz 2011, 21:22:01
kardeşim hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin çok sevindim çok düzgün araç gerçekten
bu arada acil o jant lastiği 15 e düşür bunu neden dedim valla tüm teker bilyaların en fazla 1000 km sonra ötmeye başlar benden söylemesi
yakıt vs de hesaplayamazsın o jant lastikle
tekrardan hayırlı olsun ..
sagoalsn abi bunları jant lastik sıfır aldım nasıl yapcaz ya biriyle takasa girecez yada 2, el saydıracaz oda sıkıntı olmazmı

STAK67

satılık ilanını koymuşsn bile :) güle güle kullan

pilotmk2

sagolasın kardeşim hayırlı bir iş var onun için  8) :)