"Volkswagen POLO Coupe"

Başlatan brkYRC, 09 Temmuz 2011, 23:47:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nizam

aynen :( hala yara izleri asfalt yanıkaları çivi izleri mevcuttur :)
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

Han

Alıntı yapılan: air-cooled - 23 Eylül 2011, 23:11:47
Ben o bahsettigin arabaya ufakken mopet motor ve aksaami takmistim ...babam ne dovmustu beni sonradan vay kerataya bak neyi basarmis demisti . Birsey soylimmi en guzeli neydi biliyomusun . Herkez yokus assa o tahtadan araclala kayabilmek icin iterlerdi o yokusu ben ize brrrrrrrrrrrrr her yere tam gaz 49cc power vardi kicimda  ;D ;D ;D >:D
Ya varya eski gunlerim gozonumde canlandi neydi ogunlet isvicredeykene burda otlastik o bahsettihin bilyalar varya paslandi...  :-\
On Numara havan olmuştur mahallede :D  :D ;D
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

brkYRC

Alıntı yapılan: ercijuana - 24 Eylül 2011, 17:24:22
On Numara havan olmuştur mahallede :D  :D ;D
Sen nediyosun :D ama mahallede degil bizim bulundugumuz der koyun biraz buyuk haliydi yani tum oturanlarin bakislarini gorecektiniz  ^-^
Daha sonra 13 yasinda bende piaggio ciao mopet vardi siz burda mobilet diyonuz ama bunun motoru daha cok scooterinkine benziyodu gerci o motor ve aktarma organini o bahsettigim panride'me takmistim . Neyse ciao'uma cift carb'li yapmistim  :tavazn: normali sinirlandirmis 40 yaparken acik halde 60 yapiyodu , benimki motor mofifiyesi ve cift carb'li halde ; 1. Carb ile ilk kalkis 60 dan sonra 2. Carb'i devreye sokarak max 135 i goruyodu  ;D
"Hurdalarin Efendisi"

Han

Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

golfüçyüs

üstad sende doğuştan gelen bişey demekki bu :D

brkYRC

Alıntı yapılan: golfüçyüs - 24 Eylül 2011, 23:01:17
üstad sende doğuştan gelen bişey demekki bu :D
Dogustan arizalilik gibi birseymi  :melek:  ben babama cekmisim babam dedeme oda kime cekmis bilmem :) babaannemin zamaninda sanziman dislilerini torpulayip yerine takabildigini varsayarsak evet dogustanda diyebiliriz  :D

...yok yawh bunlar benim icin normal seyler .

Neyse konumuza geri donelim . Onumuzdeki hafta ici doseme isine gecmeyi pilanliyorum . Kapi ve arka yan pandizotlardan baslayacam sonra arka koltuk ve son olarak on koltuklar . Tavan ve taban boya islemine gelince yapacam . Renk olarak siyah , fume ve kirmizi dikisler olacak ;)
"Hurdalarin Efendisi"

brkYRC

Artik elektriksel sorunlarim giderildi . Atesleme kesip duruyodu , bizde sirasiyla elden gecirmenin iyi olacagini dusunduk . Bobin orj. alman mali B.B.T. Marka aldim ve 3 tirnakli bosch buji vardi uzerinde bende tek tirnakli champiyon almak istedim ama benim buji kabloma goresi yoktu... malum gene bosch marka aldim tabiyiki tek tirnaklisindan . Ama gene kesmr yapri bu sefer beyinsel oldugunu dusunerek soktuk actik ve sorun giderildi ve artik sorunsuz atesleme yapmakta ;)
Ask kafasinida orj. boyutunda bulamadim bende buldugumu uydurma yolunu tuttum , oda haloldu artik hic b isorunu kalmadi . Feetback yapacak olursak radyatorde yenilenmisti . Simdi sira ayarlanabilir regulatoru benzin otomatiginde . Yapmak istediklerimde olmazsa olmazlardan . Onuda artik yurt ici mahkul bi fiyatta bulabilirsem alacam yoksa yutdisindan getirtcem . Temelden eletroniksel alt yapi ekipman eklemeleride yapacam ve butun veriler tek unitede toplancak  ^-^

Takipte kalin  :tamamdir
"Hurdalarin Efendisi"

brkYRC

İlginc . Lpg'li olmasaymis keske birde gt'ler 75ps'dir guzel kacar kasanin boyut ve agirligindan dolayi . Degerini bilen biri alsada yapsa , bende yanliz kalmasam ::)
"Hurdalarin Efendisi"

brkdmr38

senin kırmızı daha tatlı abi kırmızı olsun beş fazla olsun :)
'Golf MK1 Yaşam Tarzıdır. Birkere Bulaştımı Kurtulması zordur Kurtulanda Hayattan Zevk Almayı Unutandır.. ' DR.Erşan Varol

Z.M.Sigorta Ve Kaskoda Uygun Fiyatlar.

brkYRC

Alıntı yapılan: brkdmr38 - 04 Ekim 2011, 16:42:35
senin kırmızı daha tatlı abi kırmızı olsun beş fazla olsun :)
Sagolasin ;) ama hayatim boyunca hep kirmuzi araclar denk gelmesinden dolayi bana gina gelmedi degil  ::) birtek suanda sahibi oldugum 66' T1 pickup mavi ha birde parlament mavisi klasik vespa'm var.
"Hurdalarin Efendisi"

brkdmr38

yüzsüzlük olacak belki ama onlarında resimlerini görmek isterim abi
'Golf MK1 Yaşam Tarzıdır. Birkere Bulaştımı Kurtulması zordur Kurtulanda Hayattan Zevk Almayı Unutandır.. ' DR.Erşan Varol

Z.M.Sigorta Ve Kaskoda Uygun Fiyatlar.

brkYRC

Alıntı yapılan: brkdmr38 - 04 Ekim 2011, 17:29:38
yüzsüzlük olacak belki ama onlarında resimlerini görmek isterim abi
Burdan gorebilirsin :  http://www.vwtr.net/forum/hava-sogutmalilar/turkish-folks-t22808.0.html

Mat kirmizi HoodRide / Rat benimdi satildi . Birde ordaki mavi pickup benim ;)
"Hurdalarin Efendisi"