"Volkswagen POLO Coupe"

Başlatan brkYRC, 09 Temmuz 2011, 23:47:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

brkYRC

Golf bursaya satildi....

Buarada bendeki eski polo sahipleri varmi forumda???
"Hurdalarin Efendisi"

metalcil

Alıntı yapılan: air-cooled - 22 Temmuz 2011, 00:09:55
Golf bursaya satildi....

Buarada bendeki eski polo sahipleri varmi forumda???

O nasıl bir golf müş öyle yaa.. Eridim bittim. Alan arkadaş kıymetini bilir inşallah :(

AG0463

iki araçta çok güzel. janttaki volkswagen yazısına bittim. =) hayırlısı olsn. kazasız belasız kullanırsn inş.
GTD

lostys

şu jantlardan ben de istiyom :)

brkYRC

Arkadaslar sizden cok ozur diliyorum belden problem cektigimden dolayi hic aracla ugrasamadim yarin yani pazar biraz ugrascam yeni resimde cekerim her bir tarafindan merak edenler oldu icinden onunden filan...
"Hurdalarin Efendisi"

AG0463

abi gittiğinn yeri mesajla bildirirsen gelirm bende tanışırz  hem de aracı yakından görmüş olurm =)
GTD

brkYRC

Tamam azam pm yazarim gorusuruz yarin
"Hurdalarin Efendisi"

eray6r

arabanda plakası gibi güçlü duruyor :D

brkYRC

Zamanla plakasi gibi dahada guclu gozukecek ;)

Gece biraz ugrasayim dedim ve on izgara farlar ve tanpobu soktum yarin radyator ve bikac parcayi sonra egzost manifoltunu sokecem.
"Hurdalarin Efendisi"

brkYRC

Ancak resimleri yükleyebildim ve merak edenler için iç resimleri var . Daha standart hemen hemen her şey ama bakalım şekillenmeye başlanınca ne olcak.

"Hurdalarin Efendisi"

brkYRC

Sevgili Azam kardeşimizde yanıma uğramıştı sağolsun . Yeni ve eski biarada buyrun... ;)

"Hurdalarin Efendisi"

brkYRC

Daha öncede bahsettiğim gibi komple önünü sökmüştüm . Yeni radyatör , egzosmanifolt ve spiral contasi yenilenmesi gerekti contalar yenilendi radyatörde önümüzdeki günler içerisinde halolcak.

"Hurdalarin Efendisi"

aykuttuncer

cok guzel masallah tam benlık kımsede :D yok pek ozel bır arac

suskun

maaşallah usta ellerde çok daha güzel olacak  :tamamdir :tamamdir
H.G WORKS