MK 3 SPORTLİNE 07 VE 313 PROJECT DEVAM EDİYOR..

Başlatan cengizhan_mk3, 09 Temmuz 2011, 19:24:55

« önceki - sonraki »

suskun

H.G WORKS

ÜRENCİK

VOLKSWAGEN'e tercih edilebilecek tek otomobil yine bir VOLKSWAGEN'dir.

gültekin77

Karakter alışverişte ortaya çıkar.

metalcil

41 kere maşallah, insan bakmaya doyamıyor. Darısı hayal edenlerin başına (amin:))

cengizhan_mk3

ah şu parçalarım gelse artık bugün murattan logosuz panjur almak zorunda kaldım, ben kendi siparişime eklemeyi unutmuşum şimdi fk yarım angel far , smoked ledli stop yan smoked  çamurluk sinyalleri. bekliyoruz . Bugünde bi kırmızı kuşak atasım var tamponlara renk gelsin  ;)

ahmet mmc

Alıntı yapılan: cengizhan_mk3 - 01 Ağustos 2011, 16:51:40
ah şu parçalarım gelse artık bugün murattan logosuz panjur almak zorunda kaldım, ben kendi siparişime eklemeyi unutmuşum şimdi fk yarım angel far , smoked ledli stop yan smoked  çamurluk sinyalleri. bekliyoruz . Bugünde bi kırmızı kuşak atasım var tamponlara renk gelsin  ;)

:tamamdir :tamamdir :tamamdir

htmetin

plakayı app yapsana.. hem çerçevelerinden kurtulmuş olur hemide bu yazı fontu çok kötü duruyor
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

cengizhan_mk3

Alıntı yapılan: htmetin - 06 Ağustos 2011, 10:57:02
plakayı app yapsana.. hem çerçevelerinden kurtulmuş olur hemide bu yazı fontu çok kötü duruyor
antalyanın polisler APP ye karşı takıntılı evrakta sahtecilkten işlem görüp araba sorgusuz sualsiz bağlanıyor kardeşim.  Benim de terciğim Fransız APP idi ama maalesef. Şuanda orjinal mühürlü rahatça biniyorum diğer türlü hep diken üstünde geçmez bu hayat..  :tamamdir

cengizhan_mk3

Alıntı yapılan: barut - 06 Ağustos 2011, 11:19:24
ya arkadaş bu sinyaller neden su doluyor ?
abi ampül girişindeki conta özelliğini yitiriyor sanırım ben uğraşsam keserim ama yeni takım beklediğimden uğraşmıyorum. Allahta Kararma vs yok  :D