Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
triger kayışı değişimi

triger kayışı değişimi

Başlatan hasannn, 11 Temmuz 2011, 16:50:30

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hasannn

arkadaşlar arabam 2001 model golf 4 comfortline km si 78 binde arabayı aldığım kişi triger setinin değiştiğini söyledi fakat kayışı değişmedi dedi triger seti ne oluyo kayışı ne oluyo anlamadım ne zaman değiştirmeliyim yardımcı olur msunuz :o

KrsTNcK

Allah Allah Seti Değiştirip Kayış Değiştirmeyen Görmedim :D Diğer Adıda V Kayışı Set İse Bilyalar Göbekler Vs Vardır Kayış Pek Pahalı Bişey Değil Ama Adamın Yaptığı İş Tuhaf :)

hasannn

bende anlamadım formda takip ettim triger le ilgili bi kaç konu en kısa zamanda değiştirmem lazım . birde servisine gitsem daha mı iyi olur ne dersiniz

BLaCk_VWoLf

Bence hiç birşey değişmemiş öyle şey mi olur ya makaralar vs değişecek kayış değişmeyecek! usta zaten o işi yapmaz :)

hasannn

doğru söylüyorsun ya hepsi değişir yada hiç değişmemiştir bunu yapan ustada öyle yapmaz
Alıntı yapılan: BLaCk_VWoLf - 11 Temmuz 2011, 17:41:58
Bence hiç birşey değişmemiş öyle şey mi olur ya makaralar vs değişecek kayış değişmeyecek! usta zaten o işi yapmaz :)

ØSîRîS

diğer arkadaşların dediği gibi öyle yarım iş olmaz değişmemiştir..en kısa zmanda değiştir..servise gidersen iyi bir para ödemek zorunda kalırısn neredeyse 2 katı...

sedatdali

sen 90 binde değiş derim babana bile guvenme derler:) koparsa fena masraflı haberin ola.

kullanici0982

Valla arkadaşım Ben hiç gözünün yaşına bakma setini kayışını değiştir derim, triger bu başka bişiy diğil. Değiştirdm der değiştirmemiştir
ne olur ne olmaz değiştir icin rahat bin...
HIZ YOLU KISALTMAZ!!!