Gönderen Konu: lpg'de hava filtresi  (Okunma sayısı 11939 defa)

Çevrimdışı Onamdar

• Profili Görüntüle
Ynt: lpg'de hava filtresi
« Yanıtla #14 : 12 Temmuz 2011, 09:09:56 »
Ram air filtre taktım ben haftasonu uzun yol yaptım ne gibi bir etkisi olduğunu söyliyim
Alt devirlerde hafif bir yığılma oluyor ama yok denicek kadar az
ama devir yükseldiğinde 4000-4500 den sonra farkını gerçekten hissediyorsunuz. Sonuçta motor daha rahat nefes alıyor.
Ama öyle 10 hp filan hayal gibi 2 belki 3 alırsın öyle :D Aracın sesindeki muazzam artış beygirinde arttığı anlamına gelmiyor :D
Buda benim araç...Pasta cila+ plasti dip ile jant boyanması

Çevrimdışı serhat

• Profili Görüntüle
Ynt: lpg'de hava filtresi
« Yanıtla #15 : 15 Temmuz 2011, 20:01:52 »
hava filtresiyle 10 beygir olmaz filtre +komple eksoz alacağın 5 hpden fazla olmaz chip filtre eksoz 17hp maks verir atmosferik benzinli arabada bu kadar şey için o kadar orjinallik bozmaya değmez fakat bende uyguladım açık filtre herhangi bi yığılma olmadı alt deivrlerdede üst devirlerdede konumlandırma ve uygun filtreyi seçmek önemli isterse en iyi marka olsn uygun olmadıkça aracı boğar ama sesi güzel tabi temizlik içinde temizlik yağı kullanmayın akışmetre yağlanır her temizlemede onuda temizletmelisiniz boğaz kelebeğiyle beraber ayrıca krank filtresi takılmalı açık filtre uygulamalarında  :)
WOLFSBURG STYLE ;)

Aramıza Katılın!

Reklamsız bir forum deneyimi ve daha fazlası için hemen üye olun veya giriş yapın.