T6 Aracım nasıl olmuş ?

Başlatan romeobxl, 26 Haziran 2011, 18:20:57

« önceki - sonraki »

manimelankolipisikoz

ticari araç alacak olursamm şu anda sadece t6 alırım.İyi bir seçim güzel makyaj olmuş.ama ön kaputtaki siyah film sadeliği biraz boğmuş.Kazasız belasız kullanman dileğiyle.

manimelankolipisikoz

bu arada arka stopları caravelle stop yaparsan ayrı bi güzel duracağından eminim.

romeobxl

kaputtaki vinili çıkartabilirim olumsuz yorumlar almaya başladım :)
caravelle nın arka stoplarını takmayı düşündüm ama maalesef bulamadım :(

manimelankolipisikoz

internet sitelerinde orjinal stop lambası yok.Genelde ledli var.En yakın vw servisinden al derim.

kqray

marşpiyel takabilirsen daha hoş durur

romeobxl

fiyat olarak caravelle stopları ve marşpiyel in maliyeti ne kadar olur ?
far anahtarı bulamadım onuda servisten alıcam artk

tunerabia

Bence gayet sade ve güzel modlanmış.. Başka birşeye gerek yok. İlle de biraz daha değişiklik dersen marşpiyel olabilir..

dostane60

xenon setlerinin markası ne ve kaç k araç hoş olmuş bu arada... :tamamdir

romeobxl

philips photon 8000k ,
teşekkürler

microrap

jantlar ne kadar mal oldu?? çok hoş olmuş ama kaput da beyaz olsa daha hoş daha ağır dururdu bence  ;)

romeobxl

kaput bi süreliğine böle kalsn eski haline getiricem sadeliği daha çok sevdiğimi anladm :)
jantlar bmw jantı orj. oem 1000 liraya geldi

microrap

çok yakışmış ama jantlar :) ve bu araca bi de marşpiyel olsa o da güzel olacaktır

romeobxl

şu sıralar marşpiyel ve caravelle stopu alıcam başka neler yapabilirm bilmiyorum :)

romeobxl

Alıntı yapılan: manimelankolipisikoz - 29 Haziran 2011, 11:26:53
bu arada arka stopları caravelle stop yaparsan ayrı bi güzel duracağından eminim.

bugün servisten orj. caravelle stobu aldım ama maalesef uyum sağlamadı :S   nasıl yapabilirm ??