Kumandadan Cam Açma Kapatma

Başlatan sedatt_10, 23 Haziran 2011, 12:21:08

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

s1nanozk

Ya panpalar şu işin istanbul ayağını da bi görüşelim nasıl yapılır nereye gidelim (ankara hariç)  :saskin: kodlar olsa nasıl yaptırıcaz,paslaşalım bu konuyu es geçmeyelim lütfen :bekleriz:  ;D

Sinancetintas

Ben sofyadayım millet bana kodları atın ben burada halletmeye çalışacagım.. ;)
Das Auto..

OffLineR

COM POrt'lu bir notebook getirin bir buluşmaya.
Ben hepinizinkini halledeyim :)
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

Sinancetintas

Alıntı yapılan: OffLineR - 14 Eylül 2012, 09:52:18
COM POrt'lu bir notebook getirin bir buluşmaya.
Ben hepinizinkini halledeyim :)
Bu sözünü bi kenara not aldım illa yolum düşecek TR'ye ve seni bulacagum ogluuumm.. ;)
Das Auto..

Ahmetsyn41

BEYLER SAKIN BÖYLE BİŞEY TAKTIRMAYIN BENİM BU YÜZDEN ARABAM YANDI CAM MODÜLÜ SİGORTAYA BAĞLI OLMADIĞI İÇİN ŞAŞŞE Mİ NE YAPMIŞ TORPİDO YANDI İTFİYE 5 DK DAHA ĞEÇ KALSA ARABA YANIODU BEN TAVSİYE ETMEM  >:( >:( >:( :'( :'( :'(

OffLineR

Ahmet Bey konuyu okursanız burada sonradan takılan bir cam modülünden bahsetmediğimizi, aracın orjinal yazılımında bir kod değiştirilerek yapıldığını görürsünüz.

Ayrıca çok geçmiş olsun. Ucuz atlatmışsınız.

Ahmetsyn41

sağolun ben sadece konuyu görüp bunu taktırsam mı diyenler için yazdım benim başıma geldi onların gelmesin  :-\ :-\

OffLineR

O cam modülleri cam motorlarını da bozuyor zaten.
Ben kimseye tavsiye etmiyorum.

Sinancetintas

yaa bende bugun burada bi arkadaşa yaptıracaktım ama sanırım anahtarın kopyasını yaparken arabanın komfort modulu sıfırlanıyormuş ve o sisteme ulaşılamıyormuş o yüzden yapamadık bakalım bugun eleman konfort modulu araştırıyor.. yapmaya çalışacak..
Das Auto..