Gönderen Konu: lpg'li boralar neden çekmiyor :)  (Okunma sayısı 20479 defa)

Çevrimdışı beyazbora

• SELAMLAR...
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: WV BORA
Ynt: lpg'li boralar neden çekmiyor :)
« Yanıtla #14 : 29 Haziran 2011, 01:52:22 »
debriyaj balatam bitik diyorsun bide farketmemesi lazım diyorsun niye farketmesin bal gibide farkeder hem fazla yakıt harcarsın bitikse değiştir yoksa yolun ortasında lönk diye kalırsın tabi usta bi yoklasın vw debriyajı üstten kavrıyor
BİSMİLLAH HER HAYRIN BAŞIDIR...

Çevrimdışı beyazbora

• SELAMLAR...
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: WV BORA
« Yanıtla #15 : 29 Haziran 2011, 01:53:18 »
selam arkadaşlar ben yeni katılıyorum
benim sıkıntım da araba benzin dede gaz dada çekmiyor
debriyaj balatam bitik ama o kadar fark etmmemesi lazım boğaz kelebeği çekişi
üşürürmü ??
debriyaj balatam bitik diyorsun bide farketmemesi lazım diyorsun niye farketmesin bal gibide farkeder hem fazla yakıt harcarsın bitikse değiştir yoksa yolun ortasında lönk diye kalırsın tabi usta bi yoklasın vw debriyajı üstten kavrıyor
BİSMİLLAH HER HAYRIN BAŞIDIR...

Çevrimdışı nakres

• http://www.vwpasa.com/
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 29 Haziran 2011, 13:09:36 »
arkadaşlar lütfen böyle konu başlıklarıyla konu açmayalım araç  veya lpg kötüleme gibi....burası internet ortamı söylenti çıkarmayalım kendi kendimize..

sorunu kendi aracınızda arayın genel bir sorun bulunmadıkça veya ispatlanmadıkça genelleme yapmayalım lütfen.
!!!!MECNUN  BİLSEYDİ VW SEVGİSİNİ SEVERMİYDİ LEYLA ZİLLİSİNİ...?????...!!!!
    http://www.vwpasa.com/   
    http://www.andcarotomotiv.com]Andcar Otomotiv Hizmetleri[/fon

Çevrimdışı caner4

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 29 Haziran 2011, 13:37:37 »
daha nasıl bi sorun çıksın bi anket yapalım 10 kişiden 5i  memnun değildir lpg'den. bi cogunlugun yarısı memnun deilse bu genelleme olmuyor artık .. herkes biliyor lpg araç motorları için çok da saglıklı bir çözüm değil ama mecburuz.. bu motorlar benzin yakması için üretildi. biz akışkan bi yakıt yerine gaz kütlesi pompalıyoruz kötülemek amacımız değil sadece zararı en aza indirerek nasıl kullanırız onu araştırmaya çalışıyoruz. hadi benim aracım sorunlu bunu yaşayan onlarca arkadaş var onlarınki de mi sorunlu bırakın bunları allasen. lpg araca zararlı hocam  2x2=4 bunun başka bi acıklaması yok. eger bunlar araçlarda normal olsaydı ozaman motorlar benzinli değil direk lpg uyumlu cıkarılırdı fabrikadan. bnm kendi adıma ispatlanan birsürü sorunum oldu marka kötüleme vs yapmadım sadece burası bir paylaşım platformu yaşanan olumlu ya da olumsuz sonucları tartışıyoruz. konumun başlığı da gayet normal lpg'li ve benzinli iki aracı kullanın aynı yolda iyi bi şöförseniz zaten farkı anlarsınız. bi arkadaşım lpg'li araçla benzinli aracın hiç bi farkı yok demişti. bu gibi açıklamalar arabadan anlamayan arkadaşların açıklamaları kimseye kastım yok kusura bakmayın..
This is the best one until we make a better one.......

Çevrimdışı ALPER.

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 29 Haziran 2011, 23:30:58 »
daha nasıl bi sorun çıksın bi anket yapalım 10 kişiden 5i  memnun değildir lpg'den. bi cogunlugun yarısı memnun deilse bu genelleme olmuyor artık .. herkes biliyor lpg araç motorları için çok da saglıklı bir çözüm değil ama mecburuz.. bu motorlar benzin yakması için üretildi. biz akışkan bi yakıt yerine gaz kütlesi pompalıyoruz kötülemek amacımız değil sadece zararı en aza indirerek nasıl kullanırız onu araştırmaya çalışıyoruz. hadi benim aracım sorunlu bunu yaşayan onlarca arkadaş var onlarınki de mi sorunlu bırakın bunları allasen. lpg araca zararlı hocam  2x2=4 bunun başka bi acıklaması yok. eger bunlar araçlarda normal olsaydı ozaman motorlar benzinli değil direk lpg uyumlu cıkarılırdı fabrikadan. bnm kendi adıma ispatlanan birsürü sorunum oldu marka kötüleme vs yapmadım sadece burası bir paylaşım platformu yaşanan olumlu ya da olumsuz sonucları tartışıyoruz. konumun başlığı da gayet normal lpg'li ve benzinli iki aracı kullanın aynı yolda iyi bi şöförseniz zaten farkı anlarsınız. bi arkadaşım lpg'li araçla benzinli aracın hiç bi farkı yok demişti. bu gibi açıklamalar arabadan anlamayan arkadaşların açıklamaları kimseye kastım yok kusura bakmayın..

günde 10 bora direksiyonuna geçen bir vw ustasına borayı sormak yerine borayı anlatmak

Çevrimdışı caner4

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : 30 Haziran 2011, 09:31:35 »
günde 10 bora direksiyonuna geçen ustalar da aynı şeyi söylüyo merak etme dostum. ayrıca herkese usta diye güvenirsek işimiz var benim tüpü takan usta lpgnin elektrik aksamını merkezi kilide bağlamıştı ilk seferinde bunlar da usta işte ama sadece adı usta.

Çevrimdışı nizam

• Volkswagen Türkiye
  • VW BORA 1.9 TDI 66 kv
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #20 : 30 Haziran 2011, 10:03:07 »
günde 10 bora direksiyonuna geçen ustalar da aynı şeyi söylüyo merak etme dostum. ayrıca herkese usta diye güvenirsek işimiz var benim tüpü takan usta lpgnin elektrik aksamını merkezi kilide bağlamıştı ilk seferinde bunlar da usta işte ama sadece adı usta.

ustalarını değiştirebilirsin
« Son Düzenleme: 30 Haziran 2011, 10:05:32 Gönderen: nizam »
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

Çevrimdışı ALPER.

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #21 : 30 Haziran 2011, 11:34:14 »

Çevrimdışı nakres

• http://www.vwpasa.com/
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #22 : 30 Haziran 2011, 13:11:53 »
günde 10 bora direksiyonuna geçen bir vw ustasına borayı sormak yerine borayı anlatmak

:)arkadaş yeni sayılır konunun başlığı bile burası olmamalı....

ustalıktan iyi söförlükten bahsetmişsin   doğuş oto tarafından vw de ustalıkları tescillenmiş çeşitli yarışmalarda  başarıları  ödülleri olan  uluslar arası yarışmalara katılan bir çok arkadaşım var
 (biz söyleyiz biz böyle ustayız vs bizde su var bu var demeyeceğim  bize yakışmaz bilen bilir zaten eğitimimizi)
  hatta  bazılarının şahsına ait  bir zamanlar lpg li boralarıda vardı onlar ile görüşmede olanakta sağlayabilirim...  başlığını aynen açtığın gibi sorabilirsin....

aracının üzerinde olan motor bir çok (vw skoda seat audi)araçta var onlarda neden sorun yok  acaba bora sedan ondan mı ? :)

lpg ile benzin arasında fark var elbet ama (vw almanya tarafından test verileri forumda mevcut) yanlış hatırlamıyorsam 1 hp torktada
2 nm gibi küçük bir rakam bunları hissedebilirsan üzerine şöför tanımıyorum...  yetkili bir serviste çekişten sorumlu test drive elemanı olabilirsin :)
!!!!MECNUN  BİLSEYDİ VW SEVGİSİNİ SEVERMİYDİ LEYLA ZİLLİSİNİ...?????...!!!!
    http://www.vwpasa.com/   
    http://www.andcarotomotiv.com]Andcar Otomotiv Hizmetleri[/fon

Çevrimdışı caner4

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #23 : 30 Haziran 2011, 13:30:37 »
:)  mesai saatlerini uzun tutmazlarsa neden olmasın :)

Çevrimdışı aRm

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #24 : 05 Temmuz 2011, 14:33:26 »
Ankara MOCAN'da yapılan filtre değişimleri ve yeni kalibrasyon sonucunda araç şu an tamamiyle kendine geldi diyebilirim.  :)
Ankara'da olup BRC kullanan arkadaşlar MOCAN Otogaz'dan şaşmayın derim.  :tamamdir

Çevrimdışı barthez

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #25 : 05 Temmuz 2011, 16:16:33 »
hava akış metresini cihazla beraber kontrol etmeni tavsiye ederim biz temizledik
çekiş arttı :)
golf 4 1,8 Highline

Çevrimdışı cakirengin

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #26 : 09 Temmuz 2011, 23:23:10 »
benim araçda lpg yeni taktırdığımda aynı olmuştu.hemen ertesi gün ustaya gittim böyle olacaksa sökelim dedim.çekiş resmen rezaletti.usta kafanı takma ayarlarız dedi.bilgiayara bağlayıp standart ayarlarını değiştirdiler.şuan çekiş süper daha yeni tatile gidip geldim çekişde yakıtta çok iyi.fakat aygaz euro lpg gerçektende da diğerlerinden daha performanslı ve bir depo daha fazla gidiyor.sana tavsiyem lpg ayarına git.

Çevrimdışı caner4

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #27 : 16 Temmuz 2011, 15:10:00 »
lpg ayarı okadar çok değişti ki bnm lpg pust oldu artık...   aygaz dedin ya tüylerm diken diken oldu bn bikere aygazdan aldm lpg mafetti arabayı :( korkuorm aygazdan

Aramıza Katılın!

Reklamsız bir forum deneyimi ve daha fazlası için hemen üye olun veya giriş yapın.