acil yardım ricası- lastik ve jant hk.

Baþlatan oldboy, 18 Haziran 2011, 13:38:10

« önceki - sonraki »

oldboy

ArkadaÅŸlar selamlar. Benim mk 1 e jant lastik alcaktım ki siz de önermiÅŸtiniz. Zaten balans ayarı yapttırmak için öneri üzerine bir ustaya gittim. Usta bu jant ve lastiklerin deÄŸiÅŸmesi gerekiyor ben bu halde bu araca balans ayarı yapmam dedi. Bijonların yuvayla uyumsuzluÄŸunu gösterdi. El mahkum alacağım. Åžimdi 14 veya 13 inç lastik jant önerisi istiyorum. Mümkün olduÄŸu kadar az süslü ama yakışıklı, mümkünse retro görünümlü olsun istiyorum. Acil yardımınızı bekliyorum. Nitekim bir an önce alıp balans ayarı yaptıracağım. Fiyatlar da uygun olursa tadından yenmez :) Bu arada hesaplı bir yer olarak Levent Tic. İçerenköy önerildi, orada istediÄŸim tarz jant bulabilir miyim, bilgisi olan var mı? 

Mertt

Benim aracımda da aynı sorun vardı, araçta aldığımda çelik jant vardı ama jant göbekleri oturmuyordu ve bilezik de bulamamıştım ona göre ne balans tutuyordu ne baÅŸka bir ÅŸey, iÅŸin kötüsü çok da sarsıyordu... Öğrenci haliyle orijinal janta ulaÅŸamayacağımı düşünerek 4 adet siyah demir jant aldım aracıma (TofaÅŸ jantı), aracım bordo olduÄŸu için açıkçası hoÅŸ da durdu siyah jantlar.. HoÅŸluÄŸundan ziyade aracımın komple ön takımını vesair yürüyen aksamını da yaptırmıştım, dün güzelce deneme ÅŸansım oldu, 100-110 da deli gibi titreyip seken araç 140-150 de su gibi akmaya baÅŸladı yolda.. Jantların etkisi de çok büyük... Hesaplı olsun diyorsan benim uyguladığım yöntemi uygulayabilirsin  ;) ;)

Mk1GTI

Retro değilde orj jant takımı istersen elimde 13" ATS ler var. Lastiksiz 250TL..
"ÇalÃ,,±Ã...Ÿmadan, öÃ,,Ÿrenmeden, yorulmadan rahat yaÃ...ŸamanÃ,,±n yollarÃ,,±nÃ,,± alÃ,,±Ã...ŸkanlÃ,,±k haline getirmiÃ...Ÿ milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

oldboy

Erşan jantların durumu nedir? ayrıntılar hakkında görüşebilir miyiz? Son olarak herhangi bir sıkıntı olmayacaksa tel.unu yazabilir misin?

oldboy

Mert önerin ve ilgin için çok sağol. Erşan ın teklifi makul görünüyor. Öncelikle onu değerlendireceğim.

braveheart53

oooovvvv bence de mükemmel bir fiyat mükemmel bir jant... makulü boşver direk al..

oldboy

Valla Erşan sağolsun güzel bir teklif yaptı ama ortadan kayboldu:) tel.u da yok, arayamıyorum. Hayır güzel jantlar ve uygun fiyat ama tüm bunlar bir yana hemen jant değiştirip, balans ayarımı yaptırmak istiyorum. Mevcut haliyle arabama daha fazla eziyet etmek hiç içime sinmiyor :( Erşan' dan haber beklemeye devam...

Mk1GTI

Burlardayımda 3G de sıkıntı var 3 gündür evden giremiyorum. İşyerinden nete pek fırsatım olmuyor. Özelden yazdım..
"ÇalÃ,,±Ã...Ÿmadan, öÃ,,Ÿrenmeden, yorulmadan rahat yaÃ...ŸamanÃ,,±n yollarÃ,,±nÃ,,± alÃ,,±Ã...ŸkanlÃ,,±k haline getirmiÃ...Ÿ milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Mertt

Gerçekten güzel teklif bence de kaçırma  :tamamdir  ;)

oldboy

ErÅŸan la dün haberleÅŸtik. SaÄŸolsun bir an önce jantları yollayacak. Bu arada bu sefer de baÅŸka bir sorum olacak, jant bakım, temizleme, parlatma cila v.s. için bir adres önerebilir misiniz? ErÅŸan sıfır görünümlü istiyorsan dışarda yaptır aksi halde asgaride temizleme-parlatma da yetecektir dedi. Her ne kadar sıfır görünümlü olması çok da gerekmese de yine de  profesyonelce bu iÅŸi yapan bir adres önerirseniz sevinirim. Åžimdiden teÅŸekkür ettim arkadaÅŸlar.

oldboy

ArkadaÅŸlar selamlar. En sonunda jantlarıma kavuÅŸtum, bir de bridgestone 175/70/13 jant aldım, çiçek gibi oldular. Burda huzurunuzda ErÅŸan a tekrar teÅŸekkür etmek isityorum nitekim hızır gibi yetiÅŸti. Tabi ercihan ı  da unutmamak lazım, o da hemen desteÄŸini verdi. Velhasıl kelam aÅŸağıda aracın son hali yolluyorum. Benim lastik ebatları sizin yakışıklılar yanında pek sönük kaldı ama ben hususi olarak orijinal ebatları tercih ettim.Bu arada en son marÅŸpiyeli sökmeyi düşünüyordum ama ÅŸimdi jantları takınca gözüme kötü gözükmedi, vazgeçtim. Her neyse iÅŸte resimler jant ve lastikler için yorumları bekliyorum. 

cnr_mk1

hayırlı uğurlu olsun.darısı başıma inş...bi hafta önce bağlarbaşının arka sokaklarında gördüm sizin oğlanı rampa aşşağı sol tarafta uslu uslu yatıyordu.eski jantları vardı üstünde..gerçektn cok yakısmıs maşallah.tekrar hayırlı olsun.

kuzeyank

Nazar deÄŸmesin :tamamdir
AtÃ,,±n iyisine doru, yiÃ,,Ÿidin iyisine deli derler.

suskun

maaÅŸallah çok güzel ve orjinal durmuÅŸ marÅŸbiyel kalsın bence  :tamamdir
H.G WORKS