bende aydınlatmayı değiştirdim

Başlatan yeni polocu, 14 Haziran 2011, 19:40:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yeni polocu

atego

Hayırlı olsun, güzel görünüyor. Benim aydınlatma da maviş maviş  :sevgi:

nc212

merhaba bende böyle yapmak istiyorum malzeme yi nereden temin edebilirim ve nasıl yapıldığını anlatırsanız sevinirim teşekkürler

yeni polocu

sağol atego sende güle güle kullan

yeni polocu

Alıntı yapılan: nc212 - 14 Haziran 2011, 23:46:10
merhaba bende böyle yapmak istiyorum malzeme yi nereden temin edebilirim ve nasıl yapıldığını anlatırsanız sevinirim teşekkürler
benim göstergeler  üstten aydınlatmalı olduğu için yapmak kolay seninki nasıl bilmiyorum arabam 96 model hb göstegenin sökülüş şekli sitede var ben buranın aydınlatmasını şerit ledle yaptım orta konsolun ise led ampullerle yaptım burayada istersen şerit led kullanabilirsin malzeme elektronikçilerde aksesuarcılarda bulursun yaygın tam anlatamadım ama uğraşmayı seviyorsan böyle şeylerle yaparsın daha öncede bu konuyla alakalı bi başlık vardı orada link falanda vardı adım adım resimleri var bi ara yardımcı olur

relaxizmir

Ben beyaz sevdiğim için aydınlatmayı beyaza çevirmiştim.Mavi görüntü olarak orjinallikten çok uzak gibi geliyor bana.Beyaz olunca A3 gibi görünüyor sanki.  :sevgi: Ama yinede eline sağlık.En azından orjinal iğrenç yeşilden iyidir  ;)

BEN EZELDEN BERİDİR HÜR YAŞADIM,HÜR YAŞARIM.HANGİ ÇILGIN BANA ZİNCİR VURACAKMIŞ ŞAŞARIM !!!

eemmree

baba nerde oturuyosun yaa :D benim arabaya da yapalım bundan :D çok güzel olmuş gerçekten
dedilerki gam giderir, çok bade içtim sensiz.

yeni polocu

eemmree

dedilerki gam giderir, çok bade içtim sensiz.

yeni polocu

yaniiii ;D ben aslında istanbulada geliyorum ist neresi