Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
.....RedRunneR...... ( bi iki ufak değişiklik yaptım ) - Sayfa 3

.....RedRunneR...... ( bi iki ufak değişiklik yaptım )

Başlatan CoX_BoY, 10 Haziran 2011, 23:46:29

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CoX_BoY

şanzımanla oynanıp oynanmadıgı bilmiyorum ama 5, vites 200 de 4200 ile 4300 arası devir ceviriyor 220 de ise 5000 ceviriyordu benle birlikte toplam 3 arac yan yana gittik bu sonuca ulaştık  üçümüzünde devir saati bozuk veya şanzımanları ile oynandıgını sanmıyorum

reaper

astranın neden yetişemediği belli kesici redline yaptımı bide gtı farkını koydunmu >:D >:D = canavar :D :D :D

arda_86xxx

abant a giderken test edilmiştir. 3 tane aracında ibresi aynı göstermiştir.

Mk1GTI

3 Araçta 4200 Devirde 200 mü yaptı..
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

arda_86xxx

3. ARACI BİLMEM AMA MAMİNİN GTİ İLE YANYANA KONUŞTUK PROBLEM VARMI DİYE İKİSİDE AYNIYI SÖYLEDİ EŞİT DİYE.
Alıntı yapılan: Mk1GTI - 29 Haziran 2011, 10:12:40
3 Araçta 4200 Devirde 200 mü yaptı..

Mk1GTI

Bağırmak için bir sebeb varmı Emrah ?
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

adogan

ŞU son halinin bir resmini koyda bakalım kolay gelsin

Mk1GTI

CoX_BoY

Alıntı yapılan: adogan - 29 Haziran 2011, 15:20:50
ŞU son halinin bir resmini koyda bakalım kolay gelsin
kaput acık kalmış tuh :) mustafa daha bekle bitmedi arac yaylarla far takımını ve tek farlı panjuru bekliyorum kardeşim :) istediğin zaman gel istanbul a otur direksiyonuna :D

Alıntı yapılan: arda_86xxx - 29 Haziran 2011, 14:04:31
3. ARACI BİLMEM AMA MAMİNİN GTİ İLE YANYANA KONUŞTUK PROBLEM VARMI DİYE İKİSİDE AYNIYI SÖYLEDİ EŞİT DİYE.
:tamamdir :tamamdir :tamamdir :tamamdir
Alıntı yapılan: Mk1GTI - 29 Haziran 2011, 17:45:44

tesekkur ederim foto için buluşmaya gelmişmiydiniz ?

adogan

ALLAH kaza bela vermesin güle güle kıullan.

CoX_BoY

saolsun ustat istanbul 'a gelde misafirim olya tatile gel

arda_86xxx

HAYIRIDR O NEDEMEK BEN KİMSEYE BAĞIRMAM KOLAY KOLAY YANLIŞ ANLASILMA OLMASIN SAKIN ?
Alıntı yapılan: Mk1GTI - 29 Haziran 2011, 14:50:27
Bağırmak için bir sebeb varmı Emrah ?

Han

Capslock açık ya, açık olunca forum kurallarına göre yada sanal alemde bağırma ses yükseltme manasına geliyor :)
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

arda_86xxx

AYNEN ERCİ OLABİLİR :):):)
Alıntı yapılan: ercijuana - 02 Temmuz 2011, 16:16:32
Capslock açık ya, açık olunca forum kurallarına göre yada sanal alemde bağırma ses yükseltme manasına geliyor :)