Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
83 golf 1 Mk1 YAŞAYAN EFSANEEEE - Sayfa 7

83 golf 1 Mk1 YAŞAYAN EFSANEEEE

Başlatan mk1driver, 20 Ocak 2007, 11:57:10

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

G60

2 el değiştirdi bu arkadaştan sonra diye tahmin ediyorum.  ::)
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

METiN

http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4171946

ahanda buyrun bakin arkadaslar, yazik valla yazik, o jant lastik sokulmemeliydi bu arabadan, o degilde iyiki araba almadan once bu ilani gormedim...
GTI olsun istedik ama Allah DTI uygun gordu ......

Firestarter

Galiba arkadaş aracı sattı, bizi de unuttu. Msn'den konuşuyorduk ilk başlarda ama  silmiş adresimizi  :( Olsun,canı saolsun.

G60

4.5 milyardı bu araç Metin abi. Canı sıkıldıkça fiyat değişiyor. ;)
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

escocem

baya güzel ama araç bi motor koyup bineceksin buna..

METiN

ben hala bir tanesinin pesindeyim, eger adam satarsa borca harca girip o arabayi alcam, ilk sahibinden ve kalem gibi alet :)
GTI olsun istedik ama Allah DTI uygun gordu ......

escocem

G60

85 model bir GTI var abi ilk sahibinden. Kapı bantları bile duruyor.

escocem

netteyse verin linkleride görelim sunları :Dkapı bantları benim aracımdada duruyor osman :)

G60

escocem

hıım bunu biliyorum evet gerçekten değerde o paraya olsa paramızda bu güzellikteki araçları site üyelerinde toplayabilsek keske :)