Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
bu aracı tanıyormuyuz?

bu aracı tanıyormuyuz?

Başlatan cyber34, 07 Haziran 2011, 22:51:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cyber34

5ani5 mk2

ben beykozluyum tanımıyorum:)aracıda hiç görmedim:)
Exclusive Garage

TEYOLOGY

o aracın fotosunu sahibinden'de sık sık görüyoruz da aracın kendisini gören yok sanırım henüz. zaten fotonun fake olduğu yönünde çeşitli spekülasyonlar da var.
Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.

Mk1GTI

Sözde resim ekliecek ama inatla hala aracın orjinal resmi diyor. Satıcıya mesaj atıyoruz resim yükle yada yolla diye.. Gerçek olsaydı şimdiye kadar resim eklenirdi.
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

nizam

benim oturdugum muhitte 33 plakalı bir araç :) daha yeni düştü piyasaya
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

e12

Alıntı yapılan: nizam - 08 Haziran 2011, 09:34:13
benim oturdugum muhitte 33 plakalı bir araç :) daha yeni düştü piyasaya
nizam benım için bı sorustururmusun bu aracı sana zahmet olmaz ise bı bos zamanında...tesekkurler...

nizam

Alıntı yapılan: e12 - 08 Haziran 2011, 12:09:26
nizam benım için bı sorustururmusun bu aracı sana zahmet olmaz ise bı bos zamanında...tesekkurler...
nelerini merak ediyorsun erdinç ?

Yunus EMRE

panik

tamamdır düştü jeton, mersindeki k-jetli lpgli araba, hatırlayan vardır ilanlardan mutlaka (aha kafiyeli oldu la!) ;D ;D

e12

bende adamla mesahlastım fakat ne farklı bır resım nede detaylı verılmedı gercek olmadıgını dusunuyordum....

nizam

arabaya dün baktım garaj yapıyorlardı ama araba yoktu sahibi eski bmw cilerden görürsem irtibata geçerim seninler erdinç numaranı özelden yazar mısın

Yunus EMRE

cnr_mk1

aracı bugün canlı canlı gördüm beykozda.beykozlu bı abimle beraber.aracın sahibinin arkadası oldugunu söyledi tokatköy de spor salonu varmıs sahibinin.fakat yakından görme sansım olmadı karsılıklı geciştik.üstünde bbs gold ları vardı.resmen yanıyordu uzaktan ama içini bilemicem.

mdsezen

arkadaslar beykoz da arkadaslardan haberini aldım hemen gittim bakmaya sahibini bulamadım dışarıdan inceledim aracı yeni toplanmıs bir arac bbs rs jant lar zaten işi bitiriyor zevkli bir araca benziyor ama özelliklerini pek bilmiyorum daha fırsatım olmadı sahibinle tanısmaya
www.vwtr.net/forum/otomobilim/my-love-1981-golf-mk1-gti-t24290.0.html
www.vwtr.net/forum/otomobilim/mdsezen-mk2-cl-1988-jay-jay-t33163.0.html

nizam

Alıntı yapılan: cnr_mk1 - 09 Haziran 2011, 20:01:18
aracı bugün canlı canlı gördüm beykozda.beykozlu bı abimle beraber.aracın sahibinin arkadası oldugunu söyledi tokatköy de spor salonu varmıs sahibinin.fakat yakından görme sansım olmadı karsılıklı geciştik.üstünde bbs gold ları vardı.resmen yanıyordu uzaktan ama içini bilemicem.
rafet abinin araba bugun tekrardan gördüm tavana kaplama yapmışlar siyah

Yunus EMRE