***BLaCkk*** (2 "k" ile)

Başlatan DolceVita, 28 Mayıs 2011, 15:02:03

« önceki - sonraki »

ReDDeviL

Aa öylemi  :) bizde kurtulabilseydik su kurtkoyden  ;D
Yayli halini bekliyoruz :tamamdir hayirli olsun tekrar
ADK

DolceVita

Alıntı yapılan: ReDDeviL - 29 Mayıs 2011, 11:12:47
Aa öylemi  :) bizde kurtulabilseydik su kurtkoyden  ;D
Yayli halini bekliyoruz :tamamdir hayirli olsun tekrar

Kurtulmak mı =) Cefasını biz çektik sefasını siz sürüosnz =)))) ;D
***Das Auto***
***BLaCkk***

ReDDeviL

Orasi öylede kurtkoyden bezdim git gel git gel 3 sene bitti
Bakalim kaldi 2  :)
ADK

AG0463

arabadaki cilaya bayıldm. beyaz arabada sadece su tutmaması icn cila atmak hic zevk vermiyor. şu parlaklığa bak ya :D:D
GTD

DolceVita

***Das Auto***
***BLaCkk***

mronbas

Nazar değmesin...!!!
harika olmuş :)

DolceVita

***Das Auto***
***BLaCkk***

SPoRTeXHauST

Logolo panjuru taksan çok daha iyi olur. Kaputtaki boşluk çok kötü olmuş.
Kazasız belasız kullan, 6r güzel araba.
Vermek istemeseydi, istemeyi de vermezdi.

ihsan_07

aynen logolu parjuru tak bencede,resmen tofaşcıların aracı gibi olmus önde  ;D şaka bi yana

bide önlerede keşke 5.5 cm taksaydın sanki biraz fazla boşluk var gibi geldi bana,,,millet arkaya 3 cm öne 5 cm takar sen tam tersini yapmışsın
2011 VW POLO 1.4 85 hp Comfortline Şeker Beyazı
mtec 8000k xenon,philips sis led,elektronik egzoz sistemi,eibach 5 cm helezon,16 inç GTI jant

DolceVita

Panjurun ekleri var ama takmak istemedim sonradan orjinale dönersem iz kalır die :/ ama tepkilerden takmak lazım ozmnnnn =)))

h&r yay takımı ön:3.5 arka:5.5 olarak paket var sadece diesel lerde 2side 5.5 =))
***Das Auto***
***BLaCkk***

mronbas

Alıntı yapılan: DolceVita - 10 Ağustos 2011, 08:18:59
Panjurun ekleri var ama takmak istemedim sonradan orjinale dönersem iz kalır die :/ ama tepkilerden takmak lazım ozmnnnn =)))

h&r yay takımı ön:3.5 arka:5.5 olarak paket var sadece diesel lerde 2side 5.5 =))

Araç harika nazar değmesin. Bu yay konusunda araştırma yapmişsinizdir. H&R ile Eibach arasında kararsiz kaldım. 3,5 cm mi, yoksa 5 cm mi?

Mühendis_27

Merhaba. Araniza yeni katildim. Gercekten cok guzel olmus arac. Kazasiz belasiz surusler. Bende bisiler yapmayi dusunuyorum.

nihilist_deniz

Araç çok güzel duruyor ama logosuz garip geldi önü.
Güle güle kullan  :tamamdir
Golf: O bir tutku

guney01

Arkadaşlar 2 sorum olacak... bu yay ne işe yarıyor? ikincisi benim beyaz bluemotionda boya koruma bu kadar parlarmı? ne işe yarar?

Teşekkürler...